Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Код Путіна-Медведчука

Категорія:

Світ:

Митний союз - це шлях наших дітей і онуків на бойню на Північному Кавказі. Хто пропагує союз з Росією – той смертельний ворог наших дітей і онуків.

Очевидним фактом сучасності в сфері державного управляння є той, що кадрові працівники спецслужб, якщо вони починають керувати державою, працюють в соціально-економічній сфері вкрай неефективно. Вони здатні  діяти або заборонами всього чого можна і не можна, або ж спецопераціями. В будь-якому з цих напрямків або в їх поєднанні все може мати лише тактичний виграш і завжди має програш стратегічний.

В багатьох демократичних країнах діє негласна заборона працівникам спецслужб займати керівні посади в суспільстві. Вони консультують перших осіб в державі, інформують їх, пропонують ті чи інші тактичні рішення, але майже ніколи самі стратегічних рішень не приймають. В Радянському Союзі раз забули про це і за Юрія Андропова запропонували вихід з глибокої кризи, куди стрімко скочувалася країна не в нових соціально-економічних проектах, а в тому, щоб ловити людей, яким нічим було зайнятися на роботі і тому вони вистоювали величезні черги за будь-яким життєво необхідним товаром. Або влаштовували облави в кінотеатрах на денних сеансах, чи навіть в лазнях. Людина, яка має реальну роботу ніколи не піде в кіно замість неї. Хіба не так? Але в Андропова навіть цього не розуміли. Винне кіно, а не невміння влади ефективно виконувати свої обов’язки.

Точно така ж ситуація нині в Росії і її з допомогою агентів російського імперіалізму намагаються насаджувати і в Україні. Країну розкрадають уже не мільярдами, а трильйонами не якісь там «прокляті америкоси», а нібито найбільші патріоти Росії. І зимову олімпіаду в Сочі, де зараз понад 20 градусів тепла (в цей час через рік вона буде проходити), додумалися проводити не «грузинські шпигуни», а все ті ж хлопці, яких ще Лермонтов називав «І ви мундири голубиє і вєрноподданий народ». Нічого не змінилося, крім зовнішнього антуражу в цій країні.

Так ось. Візьмемо для прикладу  хоча б «бігморди», якими вже декілька місяців рясніє Україна, з назвою «Український вибір». Подібні речі, описуються як класичний приклад  у відповідних підручниках і службових інструкціях спецслужб. Будь-який більш-менш кваліфікований психолог назве такі «бігморди» інструментом (психологічною зброєю) протяжної дії на громадян.

Придивіться пильніше. Український вибір чомусь виконаний в кольорах російського, а не українського державного прапора. Спочатку декілька місяців висіли «бігморди» в яких стверджувалося, що вибір робить за нас не влада, а ми самі. Але що це за вибір не повідомлялося. Аж ось нарешті «роздуплилися». Тепер в один день всі рекламні плакати змінилися на те, що виявляється цим вибором є злощасний Митний союз. Ну просто класика операції іноземних спецслужб на території України. Класика! Задіяне зорове сприймання і постійне «крапання» на підсвідомість найактивнішої частини населення. Для цього, наприклад, у Києві ці «бігморди» розмістили на ескалаторах метро. Чи піднімаєшся по ескалатору, чи опускаєшся, тебе по дорозі відповідним чином «обробляють». Коротко всі ці речі звуться кодуванням на рівні підсвідомості.

 А що ж в цей час робить наша опозиція? Вухами хлопає. Де ваша хлопці і подекуди дівчата контрпропаганда, де ваші політтехнологи? Де все це? Розумію, що спецслужби ворожих держав діють у нас як у себе вдома. Куди і на що йдуть гроші українських платників податків невідомо. Тобто відомо, пардон мадам. Але якби у нас  хоча б щось своє українське було, я маю на увазі владу і опозицію, то достатньо було б розмістити бодай одного плаката з таким умовним текстом: «Митний союз - це шлях наших дітей і онуків на бойню на Північному Кавказі». І все. Або ще так, приміром: «Хто пропагує союз з Росією – той смертельний ворог ваших дітей і онуків».

Ні для кого ж не секрет, що будь-який союз з Росією закінчувався масовою загибеллю українських хлопців в чисельних «переможних» війнах російського імперіалізму. Якщо у вас є комп’ютер і він підключений до Інтернету, самі перевірте справедливість цих слів. «Попорпайтеся» на сайтах райдержадміністрацій російський районних центрів з глибинки і ви побачите, що кожний день туди з Північного Кавказу приходять домовини. Про це ніхто в Росії не пише, бо вся інформація заблокована. А після прийняття відповідних законів «клєвєтать» про загибель російських хлопців «ні за цапову душу» вже ніхто не насмілюється.

Очевидно, що причиною того, що за останні 20 років жоден український хлопець не загинув ні в Чечні, ні в Дагестані, ні в Інгушетії, ні в Кабардино-Балкарії, ні в Карачаєво-Черкесії, ні в Татарстані, ні в Башкортостані лише одна – Незалежність України. Не даремно нещодавно прорвалася істерика одного російського діяча про те, що треба переселити 7 млн українців до Сибіру і Далекого Сходу. А уже звідти їх відправлять на війну. В Росії зараз ніхто служити в армії не хоче. Немає кому служити на Північному Кавказі. Ось ворожі спецслужби і проводять чергову спецоперацію з промивання мізків українців.

Люди! Будьте пильні! Раз і назавжди зробіть вибір на користь своїх дітей, онуків, братів, батьків, коханих. Саме в цьому і має бути нинішній український вибір. За іншого вибору на користь Росії дуже скоро ваших дітей почнуть присилати з Північного Кавказу і Поволжя в цинкових трунах, як присилали з Афганістану. І ви будете мовчати так само, як мовчали тоді. Хіба не так?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи