Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Честь і Слава

Світ:

Сьогодні у багатьох викликає здивування дивовижна поведінка наших предків: честь і славу вони ставили вище за життя, тобто їх лякала не смерть, а безславне життя і втрата честі. В чому ж справа?
Честь (чисть) — це ніщо інше, як чистота душі людини, незаплямованість її земної психіки. Тому це слово сьогодні позначає і сукупність вищих моральних принципів, і незаплямовану репутацію, і дівочу невинність та цнотливість, і щирість та правдивість. Людина, яка з честю покидає фізичний світ, потрапляє у кращий простір світу духів і отримує вищі стартові можливості в наступному втіленні. Тобто честь — це земна якість, яка покращує долю людини в палінгенезії, це характеристика високого стану розвитку людської психіки.

Слава — це поширена інформація про когось або щось (походить від того ж кореня, що й “слово”, тобто знання, наука, відомості). Наші предки розуміли важливість того, щоб після себе лишити славу, адже тоді нащадки частіше згадуватимуть про славного героя після його смерті і у такий спосіб генеруватимуть сигнал-орієнтир для його наступного земного втілення. Усвідомлюючи це, козаки йшли в атаку з вигуками “Слава!”.

Таким чином, честь і слава — це головні умови формування раси як впорядкованої групової палінгенезії. Завдяки честі (душевній чистоті) людина після смерті потрапляє на вищий рівень духовного світу, а завдяки земній славі вона при наступному втіленні потрапляє до своїх, тобто до тих, хто пам’ятають прославлених героїв.

Тож якщо народ бажає бути сильним, культурним і конкурентоспроможним, то йому треба постійно притягувати до себе високорозвинені духовні сутності — а це здебільшого ті, які прославилися в попередніх втіленнях. З цією метою треба пам’ятами своїх героїв і подвижників, прославляти їх, думати про них — і тоді вони знову прийдуть саме до нас. А також треба частіше співати давніх пісень — тих, які співали ці видатні особи у своїх попередніх втіленнях.

Народи, які гідно цінували честь, славу і світлу пам’ять своїх предків, живуть донині. Народи, які занедбували ці поняття і легковажили традицією, зникли з історичної арени.

---------------------------------
В тему:

Дерзайте, діти Бога!

Чому Іуда зрадив Ісуса?

«ПШЕНИЦЯ БЕЗ КУКОЛЮ. Хрестове Євангеліє без вставок і спотворень»

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи