Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Єврейського маршу українським Києвом не буде

Категорія:

Обіцяний на 29 березня єврейський хід вулицями Києва не відбувся, оскільки, на думку керівників єврейських общин, влада України пішла на контакт з ними і збираються «дати хід» кримінальним справам з приводу розпалювання міжнаціональної ворожнечі, пише газета «Сьогодні».
«За підсумками наради керівники єврейських общин ухвалили рішення звернутися до Генпрокуратури з вимогою порушити кримінальну справу проти Олега Тягнибока за фактом розпалювання міжнаціональної ворожнечі. А також звернутися до президента України Віктора Ющенка з проханням вжити заходів, які перешкоджають образі нацменшин з екранів популярних українських телеканалів», — сказав виконавчий директор об’єднаної єврейської общини України Едуард Долинський.

Сам же Олег Тягнибок свою провину не визнає і з приводу можливих кримінальних справ зовсім не турбується. Він сказав: «Вже на мене відкривали кримінальну справу за виступ у липні на горі Яворина, і ви знаєте, Івано-Франківська прокуратура його закрила. Експертиза виступу на горі Яворина довела, що в моєму автентичному виступі немає складу злочину. Хтось намагається нагнітати міжнаціональній скандал. Я не виступав і не ніколи виступатиму проти нацменшин. Я просто захищаю українців. Я не антисеміт і ніколи їм не був. Це чиєсь замовлення — створити проблему, а потім її вирішувати. Якщо проблема в слові «жид», то на Галичині всі так говорять, а я сам галичанин».

Нагадаємо, що депутат призвав «віддати Україну українцям» і не «боятися боротися з москалями, з німцями, з жидвою». Гаряча лінія за матеріалами “ForUm”


----------------------------------------------------

В тему:

Нервують. З чого б це?

Ганьба ксенофобам!

Гармоніст Табачник постійно носить з собою зірку Давида

Справа Табачника: антисеміти борються з антисемітизмом

Микола Томенко застеріг Яна Табачника не будити лихо

Антисеміти в ізраїльській армії

Персональний сайт Олега Тягнибока
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи