Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Мексіфорнія: держава прийдешнього

Що ви знаєте про те, як великі цивілізації минулого перетворювалися в пил? Тепер ви можете спостерігати це на власні очі.

Не-біла імміграція, як "легальна" так і не легальна стала мабуть найбільш жахливою загрозою існування нашого існування, як народу. Америка стає віч-на-віч з демографічною кризою спричиненою її найближчим недорозвинутим сусідом - Мексикою, та мексиканським населенням, що з усіх сил рветься через кордон.

Корумповані політики (представники як і неоконсервативного так і ліберального таборів) підтримують необмежену латиноамериканську імміграцію до Сполучених Штатів, не зважаючи на шкоду життю Білим мешканцям.

Мотивовані цинізмом та жадібністю неоконсерватори на зразок президента Буша, підтримують шахрайські ініціативи на зразок "програми гостьових робітників" як дешеву робочу силу, тим самим завдаючи непоправної шкоди американському робітничому класу. Тим часом ліберальний істеблішмент продовжує свою злочинну справу по знищенню здоров'я та ідентичності Білих народів, через програми насильницького мультикультуралізму та "модного" кровозмішання.

Нарешті почало тривожити свідомих Білих чоловіків та жінок всіх прошарків суспільства питання розумності політики відкритих кордонів.

В своїй останній книзі, "Мексіфорнія: країна прийдешнього", її автор Віктор Девіс Генсон досліджує демографічну катастрофу, що загрожує Білим американцям спочатку в південно-західних штатах на зразок Каліфорнії, а потім і у всій країні.

Сучасний феномен низької народжуваності серед Білих в поєднанні з посиленням імміграції з країн третього світу вимощує шлях до не-Білої більшості в Америці, це те що існує в Каліфорнії вже сьогодні. Ця Америка буде більше нагадувати країну третього світу, аніж ту велику державу, здобуту європейськими першопрохідцями та піонерами.

Більшість білих, боячись звинувачень у "расизмі", не спроможна організувати масований захист свого расового середовища існування, продовжити справу героїчних предків. В той же час, агресивні латиноамериканські групи підтримки та політичні організації на зразок Ла Раца (екстремістське іммігрантське лоббістське угрупування в державних установах США) надають підтримку войовничим намірам перетворення американського південного заходу в метиську державу Ацтлан, інколи відому як Республіка дел Норте.

Як результат, ми Білі, зараз мусимо оборонятися через відсутність єдності в наших лавах. Без расового пробудження великої кількості Білих американців, а заразом і політичної мобілізації задля утримування тяжкозавойованого домінування, ми можемо втратити все.

www.nationalvanguard.org

Переклад: Олександр Бобко


----------------------------------------------------

В тему:

Етнополітична карта світу ХХІ століття

Der Spiegel: “Європа продає себе як шлюха”

Патрік Дж. Бьюкенен. Смерть Заходу

БНП і Національний Фронт зміцнюють позиції

Тріумф швейцарських націоналістів

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Така хороша та правдива саття. Та, станом на травень 2020, лише 58 відвідувань!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Така хороша та правдива саття. Та, станом на травень 2020, лише 58 відвідувань!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!