Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Світовий зашморг Голокосту

Ізраїль вимагатиме екстрадиції тих, хто заперечує Голокост, незалежно від місця проживання та громадянства, щоб судити їх на території Ізраїлю.
20 липня газета “The Jerusalem Post” повідомила про нову законодавчу ініціативу Ізраїльського кнесету. У першому читанні одностайно було ухвалено законопроект, що проголошує тих, хто заперечує Голокост, підпадаючими під дію ізраїльського законодавства. Законопроект проголошує право Ізраїлю вимагати екстрадиції тих, хто заперечує Голокост, щоб судити їх на території Ізраїлю. Тобто, законопроект поширює законодавство Ізраїлю за його межи на всю планету.

Законопроект був внесений Арієгом Елдадом (Aryeh Eldad ) з “Національного союзу” і задуманий насамперед як демарш проти колишнього прем’єр-міністра Палестинської Автономії Махмуда Аббаса, який у своїй докторській дисертації 20 років тому розрахував, що нацисти вбили менш, ніж 1 мільйон євреїв.

Також цей закон покликаний слугувати залякуванням тим противникам офіційної легенди Голокосту, що приїжджають в Ізраїль; хоча при тому вважається вельми сумнівним, що інші країни погодяться на екстрадицію до Ізраїлю своїх громадян.


----------------------------------------------------

В тему:

Євреї багато говорять про Голокост?

Конференція "Діалог цивілізацій: сіонізм – найбільша загроза сучасній цивілізації"

Єврейські ярлики
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи