Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 6
  • Переглядів: 6

Відомий мультиплікаційний герой Карлсон заговорив українською

Рідною мовою мультфільм дублювали голосами вітчизняних співаків та акторів.
Вже в березні анімаційний фільм покажуть у кінотеатрах. Це буде перший повнометражний мультфільм дубльований українською.

Це той самий Карлсон, який мешкає на даху. Він все ще любить солодке, гуляє по покрівлях і ловить злодюг. Тільки тепер він – українець: живе на українському даху, говорить і співає українською та ще й голосом одного з найяскравіших українців - Олега Скрипки.

Красень та легінь Карлсон, він же – Олег Скрипка – ділиться, що має багато спільного із своїм персонажем. Він також літає, щоправда увісні, відчуває себе хуліганом у душі та обожнює солодке.

Олег Скрипка, музикант:
- Я теж люблю солодке, я теж люблю літати, але літаю тіки увсіні, але я не живу на даху і в мене не має, я набагато гірше малюю. Тобто Карлсон робить все гарно! Він і малює гарно, він і слюсар гарний, в нього багато різних спеціальностей, в мене набагато менше.

Творчу групу україномовного мультика зібрав естонський продюсер. Його вибір пав на Олега Скрипку як Карлсона та Ані Лорак як Малого за їхнє вміння імпровізувати. І це дало бажаний результат: емоційність акторів перетворила мультик на дійсно український.

У мультфільмі збувається мрія Малого мати собаку. Здійснилося у цій казці ще одне бажання, щоправда, закадрове: голос Малого - Ані Лорак - давно хотіла озвучити якійсь мультик. Тому стати на пару годин маленькою співачці було не складно.

Ані Лорак, співачка:
- Все моє дитинство, я виховувалася на советскій естраді, в принципі все було для мене дуже природно і навіть ті подихи. Цікаво і природно цілком.

76 хвилин мультику про Карлсона забрали в творчої групи півроку роботи. В акторів – по кілька днів: українську версію писали спеціально під них. Кажуть, мети досягли: флегматичний швед Карлсон таки перетворився на щирого українця.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи