Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Око за око ?

Категорія:

Сама масова іранська газета оголосила сьогодні, що у відповідь на публікацію в європейських газетах карикатур на пророка Магомета вона починає публікувати карикатури на тему голокосту.
“Це буде міжнародний конкурс карикатур на тему голокосту”, - заявив Фарід Мортазаві, графічний редактор газети “Хамшахрі”, яку видає консервативний муніципалітет Тегерану.

Він сказав, що план полягає в тому, щоб відплатити тією самою монетою на заяви про те, що газети можуть друкувати огидні матеріали в ім’я свободи слова.

“Західні газети надрукували богохульні карикатури під приводом свободи слова, подивимось, чи зможуть вони щось сказати і чи надрукують карикатури про голокост”, - зауважив він.

Мортазаві відмітив, що починаючи із завтрашнього дня газета буде заохочувати карикатуристів до конкурсу. Найкращі 12 отримують золоті монети – саме стільки карикатур було в данській газеті “Jyllands-Posten”

До речі, минулого тижня міністр закордонних справ Ірану запросив британського прем’єр-міністра Тоні Блера (Tony Blair) в Тегеран взяти участь в плануємій конференції з голокосту, незважаючи на те, що Блер заклеймив її як, “шокуючу, образливу та дурну”.

Також Блер заявив, що Ахмадінеджад “повинен особисто з’їздити та подивитись на пам’ятки голокосту в Європі”. На що Іран відповів, що готовий направити в концтабори команду незалежних експертів.



Щоб краще зрозуміти, що відбувається, “Народний Оглядач” пропонує зайвий раз перечитати розділ “Психологія великих рас” з книги І.Каганця “Арійський стандарт”. Нагадаємо, що семіти (євреї та араби) відносяться до раси другого психоінформаційного рівня. До цього ж рівня належать і азійські народи, що сповідують іслам.


----------------------------------------------------

В тему:

Іран підозрює іудеїв в нацьковуванні мусульман на європейців

Газета мусульманина Ахметова втягує Україну в міжнародний конфлікт
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи