Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Ціна міжрасових стосунків

У 97% випадків білі жінки відповідають взаємністю білим чоловікам. Лише великі доходи небілих чоловіків дають можливість переступити через Природу.

Нещодавня передача на ABC's 20/20 (Закачати відео файл. Розмір 7 МБ. Передача англійською мовою) продемонструвала дані, отримані при вивченні шлюбної поведінки білих жінок.

Дослідження, здійснене програмою, показало, що білі жінки надають перевагу білим чоловікам – у 97% випадків білі жінки відповідали на пропозиції білих чоловіків. Але відсоток тих, що були готові до між-расових стосунків зростав, якщо не-білий чоловік мав достатньо високі доходи.

Відсоток жінок, готових до між-расових стосунків, зростав з 3% до 50% у випадку, якщо чоловік-латиноамериканець (“Hispanic”. Не вповні коректний термін, адже більшість з тих, хто само-ідентифікує себе, як “Hispanic”, насправді є расовими метисами) заробляє на 77 тисяч доларів в рік більше порівняно з білим. Чорношкірий чоловік має заробляти на 154 тисячі доларів в рік більше, чим білий, щоб збільшити свої шанси на взаємність білої жінки до 50%. Чоловік-азіат для цього повинен заробляти більше білого на 247 тисяч доларів в рік.

Одна з білих жінок, показаних в програмі, назвала цю “надбавку” “доплатою за ризик” – цинічне, але доречне зауваження, враховуючи зростання небезпеки для жінки при спробі стосунків поза своєю расою.

Цифра 97% спростовує стереотипи, поширені серед деяких жінко-ненависників, що зараховують себе до білих "расово-націоналістів".

Дуже високу “надбавку”, що необхідна чоловікам-азіатам для успіху у білих жінок, можна пояснити тим, що жінки більше реагують на “суворість” та відчутну маскулінність (якими азіати, як правило, не дуже володіють), чим на інтелігентність, якою славляться чоловіки-азіати.

Дослідження також показало, що економічна безпека є важливим чинником жіночої шлюбної поведінки, і в крайніх випадках може перебити природне жіноче прагнення знайти чоловіка свого типу.

Можна бути впевненими, що цей чинник (особливо в той час, як білі сім’ї економічно скочуються вниз через імміграцію та глобалізацію) буде використаний істеблішментом для заохочення у майбутньому між-расового змішування, а також стане фактором їх економічних програм – типу державної допомоги (“велферу”) для декласованих та різних “позитивних дій”.


The Price of Interracial Dating
“National Vanguard”, 18 квітня 2006.

Переклав Володимир Щербина


----------------------------------------------------

В тему:

Етногенетичні інтереси і міжрасові змішування. Нова книжка Франка Солтера в огляді Майкла Полігнано

Небезпека змішаних шлюбів

Тягар білої людини

Євгеніка для України

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи