Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Толерантність - мрія дегенератів

Категорія:

Українські геї попросили Ющенка легалізувати одностатеві шлюби.
Громадські та благодійні організації геїв та лесбіянок закликають владу легалізувати одностатеві шлюби. Про це йдеться у відкритому листі керівників цих організацій до Президента Віктора Ющенка, виконуючого обов'язки прем'єр-міністра Юрія Єханурова, а також в.о. міністрів та церковних організацій.

Організації також закликають заборонити законодавчу дискримінацію за сексуальною орієнтацією, легалізувати цивільне партнерство для гомосексуалів, дати одностатевим родинам всі соціальні й економічні права.

- Гомосексуальна родина абсолютно не захищена українським законодавством і, як така, не одержує ніякої державної підтримки, хоча геї й лесбіянки платять такі ж державні податки, - сказано у зверненні.

Організації повідомляють, що звернутися до влади їх спонукала ініціатива голови Української греко-католицької церкви Любомира Гузара розробити поправки до законів, які повинні були закріпити поняття "шлюб" як союз чоловіка та жінки, а також дати визначення поняття "сексуальних меншин". На думку геїв, ці поправки нібито повинні запобігти утворенню в Україні одностатевих родин, реєстрацію таких шлюбів, а також вихованню в них дітей.

Організації побоюються, що не толерантні заяви можуть сприяти розпаленню ненависті до гомосексуальних громадян і провокувати насильство відносно них.

- Чисельність геїв та лесбіянок в нашій країні сягає як мінімум одного мільйона людей, і державні та суспільні інститути не повинні нехтувати цим фактом, - йдеться у листі.

Організації закликають владу, інші громадські та церковні організації до діалогу.

Всеукраїнська громадська організація "Гей-Форум України" вважає неможливим проведення гей-параду в Україні у найближчі 10-15 років. До секс-меншин в Україні належить від 420 тис. до 1,2 млн. людей - за різними соціологічними даними.

За даними "Гей-Форуму", найбільша кількість українських геїв живе у Києві, це місто характеризує найвищий рівень відкритості гомосексуалів, пишуть Українські новини.

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи