Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чистотою, світлом перемагаємо!

Щоби почати важливу справу, буває досить однієї людини, але десять – це значно потужніший імпульс. Саме стільки людей зібралося на перше засідання клубу „Живе Слово” 28 листопада 2009 року.

Радо започаткувала клуб Зірка Вітошинська, парижанка з Києва, на пропозицію Ігора Каганця, директора Інституту метафізичних досліджень. Кілька років тому він навчив її технології самозцілення «Живе Слово" українського лікаря і мислителя Олександра Філатовича.

Пізніше, коли Зірка позйомилася з багатьма людьми, які також здобули досвід самозцілення, виникла ідея створити клуб як спільноту людей, що змінили своє життя за допомогою звукон, цифрон, інформосот...

Так, Марія Цебренко, доктор хімічних наук, професор Київського національного університету технологій та дизайну, вважає, що „Живе Слово” – це життя, очищення духу і єдиний вірний шлях наближення до Творця.

А Ірина Новиченко, викладач української мови Національного медичного університета ім. О.Богомольця, на власному досвіді двотижневого читання текстів "Живого Слова", відчула поліпшення зору.

Вона розповіла про відчуття щастя від усвідомлення того, що є надія на зцілення і радісне життя. А також висловила припущення, що українці вже занадто довго поетизують простір боротьби. І нагадала статтю Ігора Каганця „Мамай на драконі”, де йдеться про те, що рівень боротьби – це всього-навсього другий рівень духового розвитку, і там зовсім небагато щастя і радості.

Технологія „Живе Слово” допомагає людині перейти на четвертий рівень розвитку духу – простір волі, і робити всі справи радісно і натхненно. Її улюблена інформосота:

Ясновидець з’являється,
Промовляє:
Тільки Шляхом Творення
Сьогодення – майбутнє вітаємо,
Чистотою, світлом,
Перемагаємо!


Гопаківець (голова Київської Міжнародної федерації Бойового гопака - МФБГ) Андрій Середюк поділився своїм досвідом ефективнішого читання „Живого Слова”. В хаті він облаштував відповідне для цього місце, яке прикрасив вишиваним рушником, іконою, зображеннями високих гір та інших духовних символів, має одяг з льону тільки для читань. І тепер з „Живим Словом” відчуває, що став жити у гармонізованішому просторі, бо питання й проблеми виникають якраз тоді, коли приходить час для їхнього вирішення, без хаотичних накладень.

Зірка Вітошинська оповіла про свої розчарування і в європейській медицині, і в американських енергетичних практиках, які поширювали у Франції на початку 1980-х років – вони мали велику подібність з сектами і грішили «бізнесовими нахилами». Щодо „Живого Слова” Зірка переконалася, що це – дієвий механізм відновлення духового і фізичного здоров’я, який очищає людину від усякого бруду – інформаційного, душевного й матеріального – і її окрилює. А також пояснила чому було вирішено провести установче зібрання клубу „Живе Слово” саме цього дня:

«28 листопада для всього українства – це день пам’яті жертв голодоморів та політичних репресій. Як сильна нація, розпочавши працю клубу саме сьогодні, ми по-своєму вшановуємо жертви того мору: відродженням і посиленням українського духу».

Друге зібрання клуб «Живого Слова» вирішив провести 16-го січня 2010 року.
 


В тему:

Живе Слово: спеціалізовані та універсальні форми

Ігор Каганець про добрі віруси, кінець світу і досягнення невразливості (відео)

Зірка Вітошинська про себе і Українську Національну Громаду (аудіо)

Футуролог Ігор Каганець: «Я постійно спілкуюся з людьми майбутнього»

Чому саме «Живе Слово»?

Щонайменше третина лабораторних аналізів помилкова

Дивіться на TV Сенсар: Живе Слово забезпечує гармонійну вагітність і успішні пологи (відео)

Книгу Олександра Філатовича "Життєво важлива" (Живе Слово) можна отримати поштою

Банк-що-не-збанкрутує

Живе Слово: функція перетворення
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи