Зображення користувача Ірина Новиченко.
Ірина Новиченко
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Творимо Простір любові

Справжня велика ідея завжди знаходить найкоротші шляхи до своєї реалізації у фізичному світі. Україні потрібно, щоб ми, кожен із нас, були щасливими. Просто щасливими. І радісними, і веселими, і світлими. Позитивними.

Нещодавно мені спало на думку, що в сучасній Україні живе багато українців, які на питання, чим вони готові пожертвувати заради своєї Батьківщини, не вагаючись відповіли б: “Усім”. Але одночасно з цією думкою несподівано прийшло дуже ясне усвідомлення: Україні зовсім не потрібно, щоб ми жертвували всім. Україні потрібно, щоб ми, кожен із нас, були щасливими. Просто щасливими. І радісними, і веселими, і світлими. Позитивними.

Напевно, це не так легко – збагнути, що призначення людини полягає в тому, щоб стати щасливою. Напевно, для більшості людей це дуже непросто – спробувати бути щасливими в сучасному світі, такому далекому від досконалості. І, напевно, сама ідея щастя як мети й критерію повноцінності людського буття видасться багатьом химерно-нездійсненною.

А проте, як же їх є сьогодні багато – тих сміливців, котрі відкинули філософію страждання, щоб стати щасливими!

Щастя – така ж дивовижна й ефемерна річ, як любов, радість, ніжність. До них не можна доторкнутися, їх не можна побачити, але їхню присутність у людині відчувають усі. Щастя приходить лише в простір, сповнений любові. Там, де живе любов, радістю світяться очі, квітнуть усмішки, а серця відкриті для дружби, взаємодопомоги і приязні.

У просторі, де панує любов, щастя стає звичним станом людини, котра здатна кожної миті насолоджуватися життям у всіх його різноманітних проявах. Адже для того, щоб відчути щастя, є так багато причин – красива квітка, красива мелодія, красива картина, красивий вірш. А ще – тепла усмішка колеги, весела розмова з випадковим перехожим, перший сніг і перші листочки на деревах.

Це просто і непросто – бути щасливим. Спочатку потрібно добре потрудитися: прибрати власні страхи, комплекси, недовіру, зняти з серця шкаралупу образ, жалості до себе й довго стримуваного гніву. А потім сказати собі: “Я люблю цей світ таким, яким його створив Господь. Я люблю себе таким, яким є сьогодні. Я любитиму себе завжди – з усіма своїми радощами й печалями, чеснотами й недоліками, перемогами й поразками. Я відмовляюся страждати і творю новий простір у собі й навколо себе – Простір Любові”.

Нам пощастило жити в незвичайний час, коли реальністю є глобальне духовне пробудження людства. Життя в Україні і світі стане кращим, якщо кращими – добрішими, людянішими, сердечнішими – станемо ми всі. Цю істину, здається, так легко зрозуміти. Проте важливо не лише зрозуміти, а – діяти. Постійно, наполегливо, повсякчас перетворювати простір довкола себе на Простір любові. І не треба запитувати, що для цього варто робити кожному з нас. Справжня велика ідея завжди знаходить найкоротші шляхи до своєї реалізації у фізичному світі.
 


В тему:

Що робити? Програма «Три О»: Оздоровлюйся! Організовуйся! Озброюйся!

Сонячний аеростат, або Як позбутися паразитів

Живе Слово: для тих, хто прагне більшого

Полюби і знешкодь! або Як любити ворога (відео, аудіо)

100% позитиву! (відео)

Ігор Каганець про Живе Слово, досягнення невразливості, вічне життя і нову расу (аудіо)

У животі вагітної жінки розмовляють віруючий і невіруючий немовлята

Перехід-IV: чоловічий і жіночий полюси Третього Гетьманату
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Які гарні у Вас думки, пані Ірино!!! Саме так! ЩАСЛИВИМ треба прагнути стати! І про Україну не як територію, плацдарм чи просто країну, а як Неньку-Україну-Богородицю Ви правильно сказали. Серцем відчув, що саме так Ви думали! Дякую і РаДію разом з Вами! Додали ви нам щасливих хвилин - це точно! ))
Давай ще, друже Ірино! ;)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

5 років тому написана ця стаття Ірини Новиченко, а, здається, ніби сьогодні. Так тут все актуально. Простір Любові - я колись дав назву цьому - КОЛО ЛЮБОВІ. Все так: кроком до цього простору є: Спочатку потрібно добре потрудитися: прибрати власні страхи, комплекси, недовіру, зняти з серця шкаралупу образ, жалості до себе й довго стримуваного гніву. - пише авторка. І я вірю цьому. Оцінка - "дуже добре" (5 галів).

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Які гарні у Вас думки, пані Ірино!!! Саме так! ЩАСЛИВИМ треба прагнути стати! І про Україну не як територію, плацдарм чи просто країну, а як Неньку-Україну-Богородицю Ви правильно сказали. Серцем відчув, що саме так Ви думали! Дякую і РаДію разом з Вами! Додали ви нам щасливих хвилин - це точно! ))
Давай ще, друже Ірино! ;)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Арсен Дубовик каже:
" Дякую і РаДію разом з Вами! Додали ви нам щасливих хвилин - це точно!

Там, де живе любов, радістю світяться очі, квітнуть усмішки, а серця відкриті для дружби, взаємодопомоги і приязні." згодна друже, Арсене.

"У просторі, де панує любов, щастя стає звичним станом людини, котра здатна кожної миті насолоджуватися життям у всіх його різноманітних проявах. Адже для того, щоб відчути щастя, є так багато причин – красива квітка, красива мелодія, красива картина, красивий вірш. А ще – тепла усмішка колеги, весела розмова з випадковим перехожим, перший сніг і перші листочки на деревах." - Сонячно, коли є відчуття, що думки линуть в унісон.

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!