Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Революція в Україні: коли і як?

Категорія:

Треба готуватися до революції очищення. Вона може початися в наступному році в будь-який день за будь-якого мізерного приводу і навіть без такого. І справа тут не в інфляції, ліквідації соціальних завоювань трудящих за минулих правителів, а в всезагальній ненависті населення України до влади і владних персоналій.
Протягом останніх 20 років я написав багато статей про революції і революційні ситуації. Багато що з написаного мною, а також сказаного на різних телевізійних і радіоканалах збулося.

Більше того, як показують ці матеріали збулося практично все, за винятком точних дат тих чи інших подій, оприлюднювати які я намагався уникати. Причини останнього напевно очевидні – ніхто не здатен точно визначити дату тих чи інших подій.

Скажімо, ніякий метеоролог найвищої кваліфікації не здатен назвати наперед день, коли у 2012 році в Києві чи Одесі настане весна. Але передбачити, що вона врешті-решт настане може кожен і для цього не треба бути вченим-синоптиком, метеорологом і кліматологом.

Але чому кожен з нас є пророком і з майже стовідсотковою вірогідністю може передбачити, що за днем настане ніч, а за літом осінь? Тому що більша частина людей просто знає, що так завжди було, є і буде, а науковці розуміють закономірність явища, яка полягає в характері обертання Землі навколо своєї осі, нашої планети навколо Сонця і нахилу земної орбіти.

В суспільних законах, на відміну від законів природи, не все так детерміновано, тобто наперед визначено. Але це аж ніяк не означає, що суспільні закони, на відміну від законів природи, якимось «крутим» людям дано відмінити. Це звичайна ілюзія дуже самовпевнених і недалеких політиків, які чомусь вважають, що зайнявши найвищу посаду в країні вони вже «піймали Бога за бороду».

Ну не буває так, шановні! Закономірність пробиває собі шлях через мільярди випадковостей. І люди у своїй масі завжди розумніші за будь-яку владу і всіляких аналітиків.

Скажімо недолуга влада Києва нині озеленює місто виключно березами і ялинами, ніби це не столиця європейської держави, а якийсь там, проти господи, Сиктивкар. Але подивіться, що садять люди біля свої будинків самі. Жодної берези там немає! Абрикоси, вишні, волоські горіхи, липи, біла акація. Все те що пахне і квітує, дає плоди, милує око. Берези в Києві приймаються на 20 відсотків, а біла акація на 90! Це на замітку пану Попову. Може він і з Сиктивкара, як пан Костусєв з Сахаліна? Не знаю. Кажуть, що і в Одесі під час його каденції беріз значно побільшало…

А яке все це має відношення до задекларованої автором революції, запитає нетерплячий читач? Найбезпосередніше. Влада у своїх діях має діяти логічно і враховувати думку народу, навіть якщо їй ця думка «по цимбалах».

Ну не хоче абсолютна більшість населення України інтегруватися з Росією. І причина абсолютно зрозуміла. Росія імперія, а отже завжди воюватиме, аж поки не розсиплеться, як картковий будинок. Без українських хлопців-солдатів, як показує досвід останніх 20 років незалежності України, російська армія не боєздатна. Тому інтеграція з Україною для Росії стратегічно потрібна лише з однією метою, послати наших синів, онуків, братів, батьків, коханих на чергову «побєдоносную» війну.

А з ким воювати Росія завжди знайде, як знаходила вона впродовж всієї своєї історії. Гаслом Росії завжди було – жодного дня без війни. Не хочуть українці і віддавати свою газотранспортну систему, так як це ще один крок їхніх дітей і онуків до загибелі за божевільні імперські амбіції Москви. Росіяни ж взагалі не хочуть ні служити у своїй армії, ні воювати за «Матушку Рассєю». Повсюдна «відмазка» від служби в армії за 10 тис. доларів стала масовим явищем в цій країні.

Нинішня влада ніби спеціально все робить проти думки і бажань українців. Чисто психологічно це зрозуміти можна, але виправдати ні. Це класичне, описане тисячі раз в науковій літературі, самовбивство влади. Вона ніби спеціально дразнить народ, випробовуючи його терпіння. Точно так робив Бен Алі, Каддафі, Мубарак, Асад. Для Каддафі все закінчилося м’ясним відділом супермаркету, де його мертвого виставили на загальний огляд, загибеллю його синів і навіть знищенням могили матері.

Перед останніми виборами в Росії деякі аналітики писали про те, що подібне чекає і Росію. Ні, шановні, ще рано. В Росії ще не було «Помаранчевої революції». А ось в Україні вже була…Саме в цьому принципова відміна двох країн, яку абсолютно не розуміє наша влада. Можна, звичайно, «міністру від освіти», «вимарати» її з підручників історії, але ж це нічого не міняє. Вона була! Понял? Да? І це вже ніхто не змінить. Відмінити те, що вже відбулося, нікому не дано! Невже не зрозуміло? Відмінене те, що було, несе в собі страшний руйнівний заряд.

Помиляються ті, які так гарно змальовують революцію в Росії у вигляді нового Жовтневого перевороту в найближчий період. Гей там, «комуняки», ви Леніна хоча б інколи читаєте? Ілліч за декілька днів до так званої Жовтневої революції в своїй статті писав, що революцію в Росії побачать в кращому випадку діти сучасних революціонерів. Маєте під рукою «Полноє собраніє сочінєній»? Треба все таки читати цього вампіра і кровососа, там стільки маразму, що господи збав.

Але ближче. як то кажуть, до наших баранів. Рівно за вісім років до скинення Каддафі в Лівії відбулася їхня «Помаранчева революція». Точно така ж відстань між мирною революцією в Єгипті і скиненням Мубарака. Так що з революцією в Росії треба зачекати. Там немає жодного лідера, який міг би щось там очолити. Але скоро такі лідери з’являться. Їх породить своєю політикою сам пан Путін.

У нас же влада сама випестувала, як це зазвичай буває, лідера. Якого вона сама ж намагається зробити непримиренним. Все відбувається за класичною геополітичною закономірністю. І тоді нинішній владі згадають і Харківські домовленості, і здачу ГТС, а де-де і дегероїзацію Бандери і Шухевича. Ну не можна відмінити Бандеру і Шухевича, так як і Помаранчеву революцію. Є там хтось, хто здатен до аналізу, синтезу, дедукції та індукції?

Революція в Україні вже не буде сонячним святом Помаранчевої революції. Якби вони мали розум, самі б себе вмонтували і в Голодомор, і в Помаранчеву революцію, і в національно-визвольні змагання. Але всього цього немає, а тому треба готуватися до революції очищення.

Вона може початися в наступному році в будь-який день за будь-якого мізерного приводу і навіть без такого. І справа тут не в інфляції, ліквідації соціальних завоювань трудящих за минулих правителів, а в всезагальній ненависті населення України до влади і владних персоналій.

Влада «дістала» людей по всіх можливих напрямках, розставивши на всі керівні посади відвертих українофобів, збоченців, злочинців, бандитів і таке інше. Гаслом майбутньої революції буде: геть партію бандитів, шахраїв і злодіїв. При всій його подібності до нинішнього гасла в Росії : долой партию жуликов и воров, в цьому гаслі буде одна, але дуже суттєва відміна. Вона полягатиме в першому слові. А це означатиме, що м’ясного відділу не оминути…


В тему:

Схема порятунку мурашника

Три поверхи Великого Переходу: соціальний, національний, магічний

Юрій Збітнєв: «Режим Віктора Януковича доживає останні місяці, тому ми готуємо Перехідний уряд»

Порядок формування делегатів Конституційних зборів України

Конституційні збори будуть скликані 12 грудня 2012 року

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи