Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

За останні 20 років комбінована вакцинація призвела до 145 тисяч дитячих смертей

Категорія:

Світ:

Графік рекомендованої вакцинації дітей радикально змінився. Зараз дітям до досягнення ними 6 років роблять до 30 вакцинацій, включно з декількома комбінованими.

І в багатьох випадках лікарі і медсестри призначають півдесятка, а то й більше уколів, щоб заощадити час.

Згідно з даними, зібраними урядовою Системою звітності негативних наслідків вакцинації, більше 145 тисяч дітей померли за останні 20 років в результаті методу багаторазової вакцинації ([i]це, коли щеплення роблять декілька разів — наприклад, від дифтерії, кашлюку, правця, поліомієліту, гепатиту В щеплення роблять у кілька етапів з інтервалом в 45 днів[/i] — прим. перекладача). Але небагато батьків знають про цей шокуючий факт.

У дослідженні, опублікованому нещодавно в журналі “Людина та експериментальна токсикологія” дослідники підрахували загальну кількість госпіталізацій і смертей, пов'язаних із вакцинаціями, проведеними між 1990 і 2010 роками, і порівняли ці данні з числом вакцинацій, що проводилися одночасно окремим дітям.

Госпіталізації і смерті, що стали результатом одної вакцинації порівняли з госпіталізаціями і смертями, які настали внаслідок двох, трьох і т.д. - аж до восьми вакцинацій. Дослідники також оцінили рівень госпіталізацій та смертей, пов'язаний з кількістю вакцинацій — від однієї до чотирьох, від п'яти до восьми і від одної до восьми комбінованих вакцинацій.

Виявилося, що чим більше вакцин отримає дитина під час одного відвідування лікаря, тим більша імовірність того, що вона страждатиме від жорсткої реакції на вакцинацію або навіть помре.

За словами Хейді Стівенсон з центра Гая хелс ([i]який займається природньою медициною — натуропатією, гомеопатією, спортивним лікуванням і подібним[/i] — прим. перекладача) з кожною додатковою вакциною, яку отримує дитина, шанс її смерті зростає аж на 50%, і з кожною додатковою дозою шанс на госпіталізацію від важких ускладнень зростає у два рази.

Отже виявилося, що навантаження від вакцинації прямим чином пов'язане з ризиком госпіталізації і смерті — це показано на прикладі неймовірної небезпеки введення декількох вакцин за один раз.

Батьки дітей, що потерпіли від хоча б однієї вакцинації, схильні припинити подальшу вакцинацію своїх дітей.

Цікаво, що загальна кількість прозвітованих госпіталізацій і смертей від отримання тільки однієї вакцини була вищою, ніж в наслідок двох, трьох і навіть чотирьох вакцинацій. І хоча точна причина невідома, вважається, що новонароджені переважно потрапляють у вакцинальну категорію номер 1, а ті, хто потерпів від однієї вакцинації, мають тенденцію більше не робити вакцинацій взагалі, звідси й безпосереднє зменшення, яке спостерігається серед дітей, які отримала тільки дві вакцини. Як тільки дитина досягає п'ятьох вакцинацій, рівень госпіталізації і смерті стрімко підскакує, причина чого не була досліджена.

Одержані дані показують позитивне співвідношення між числом вакцинацій і відсотком госпіталізацій і смертей, звіт про які подаються до Системи звітності негативних наслідків вакцинації. Крім того, вірогідність бути госпіталізованими або вмерти внаслідок вакцинацій значно вища у молодших немовлят.

Оскільки вакцинація проводиться мільйонам немовлят кожного року дослідники вимагають, щоб органи охорони здоров'я мали наукові данні дослідження синергетичної токсичності всіх комбінованих вакцинацій, що можуть бути запроваджені для малюків.

[i]Переклад з англійської: Олена Каганець[/i]

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи