Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 34
  • Переглядів: 36

Перший расовий перехід: неоантропи, або лемурійці

Категорія:

Першим союзником неоантропів стала симбіотична мікрофлора. Корисні бактерії синтезували всі необхідні речовини прямо з повітря, що робило першу людину енергетично самодостатньою істотою.

Попередня стаття: Чим перша людина відрізнялася від тварини

Згідно з сучасними науковими уявленнями (які постійно уточнюються, а то й заперечуються), народженню раси неоантропів передував підготовчий період принаймні у 100 тисяч років. Тобто значний час пішов на експерименти з діючим прототипом та його випробовування в реальних умовах. Презентація ж «нової моделі» відбулася приблизно 50 тисячоліть тому на території Східно-Європейської рівнини [1]. 

Найдавніша у світі стоянка неоантропів віком 40-42 тис. відкопана поблизу села Костенки в Хохольскому районі Воронежської області. Давніші стоянки ще чекають своїх відкривачів. Їх доцільно шукати ближче до прісноводного Понтійського озера, яке пізніше перетворилося на солоне Чорне море.   

Приблизно 50 тисячоліть тому почалося вибухове розселення неоантропів по планеті [2]. 40 тисячоліть тому вони уже заселили весь світ. Цей час народження раси неоантропів ми називаємо Першим цивілізаційно-расовим переходом.    
Першим союзником людини стала мікрофлора, спроможна синтезувати з кисню, азоту, водню і вуглецю повітря всі необхідні для життя речовини (жири, вуглеводні, амінокислоти, вітаміни тощо). Ця мікрофлора міститься головним чином у кишківнику людини, який є центральним органом для постачання енергії життя, звідси його назва – «живіт». 
Ще вчора ідея такого синтезу амінокислот, жирів, вуглеводнів, вітамінів та інших речовин з повітря виглядала повною фантастикою. Проте сьогодні, коли з’являється дедалі більше людей, які взагалі не їдять і прекрасно себе почувають (їх називають праноїдами, неїдами, бретаріанцями), гіпотеза про потенційну енергетичну самодостатність людини підтверджена фактично. Більше того, вона вже має наукове пояснення, яке дає новітній напрямок генетичних досліджень – метагеномний аналіз [3]. 
Згідно з ним, людина є надорганізмом, в якому людські клітини перебувають в тісному взаємовигідному симбіозі з клітинами бактерій, яких у десять разів більше за власне людські клітини, а частка людських генів у сукупному геномі людського надорганізму становить не більше 1%. Бактеріальні клітини суттєво менші за розмірами, тому їх загальна маса в тілі дорослої людини складає близько 2 кг. Ці бактеріальні союзники людини і здійснюють синтез корисних речовин з повітря. Причому «в сукупному геномі кишкової флори сильно підвищений процентний вміст генів, пов’язаних із синтезом незамінних амінокислот і вітамінів» [4]. 
«Нові люди» розповідають, що в багатьох випадках процес переходу на «неїдіння» нагадує активацію внутрішньої програми, яка досі була вимкненою. Тобто за певних умов всередині людини щось «клацає» – і вмикається внутрішній реактор – джерело чистої енергії найвищої якості. При цьому вживання їжі раптово стає нецікавим, адже вона дає енергію нижчої якості. 
Якщо донині у підсвідомості людини є така програма, то вона  була закладена в неї з самого початку – коли духовні сутності вперше потрапили в цей незнайомий світ, мало знали про їжу, тому вважали за краще отримувати енергію з внутрішнього «реактора». Від зовнішнього середовища їм потрібна була тільки волога, яку вони отримували з вологого повітря, водних джерел і соковитих плодів, якщо поблизу не було води. Перевага надавалася воді, адже  отримання вологи з плодів вимагало витрати додаткової енергії на пережовування клітковини і був ризик з’їсти щось «не те».  
Так що на початковому етапі неоантропи не залежали від наявності харчових ресурсів. Більше того, вони мало залежали від температури навколишнього середовища, оскільки внутрішній реактор добре підтримував тепловий баланс. Нинішні «нові люди» розповідають, що після переходу на неїдіння вони перестали мерзнути на холоді, тому навіть у морози одягаються доволі легко. Ця енергетична самодостатність неоантропів пояснює загадковий феномен освоєння ними нових територій аж до приполярної кромки – не зважаючи на похолодання і бідність харчових ресурсів. «На популяцію людини європеоїдного типу та її розвиток в межах Руської рівнини зледеніння не мали помітного впливу. Поселення множились, популяція розросталась...» [5].  

Енергетична самодостатність у наш час: Про жінку, якій не буває холодно
Можна припустити, що полювання на тварин неоантропи розглядали як дитячу розвагу – подібно до «гри в полювання»  сучасних мисливців або якої-небудь комп’ютерної «стрілялки».

М’яса неоантропи не їли, шкіру використовували для одягу і замість килимів, а кістки мамонтів – як будівельний матеріал. Про остатнє свідчать побудовані з мамонтових кісток житла палеолітичних стоянок Пушкарі (Новгород-Сіверський район, 25 тис. тому) і Межиричі (поблизу Канева, 15 тис. тому).

 

      
      

Чому неоантропів притягували екстремальні умови холодної півночі? Та тому, що для гравця чим екстремальніші умови, тим цікавіше. Саме з цієї причини білу людину завжди тягне то на несходжені вершини Гімалаїв, то в полярні льоди, то в далекі океанські простори або безкрайній космос.  

Отже, першим союзником неоантропів стала симбіотична мікрофлора. Корисні бактерії синтезували всі необхідні речовини прямо з повітря, що робило першу людину енергетично самодостатньою істотою.  

Продовження: Велика гра неоантропів


Посилання:

1. Про Східно-Європейську батьківщину неоантропів див: Клёсов А., Тюняев А. Происхождение человека (по данным археологии, антропологии и ДНК-генеалогии). – М.: Белые альвы, 2010. – 1024 с., разд. 25, с. 800, табл. 25.1.  
2. У людей і мавп немає спільних предків, прабатьківщина людства – Європа
3. Михайло Гельфанд. Метагеном: що це таке
4. Олександр Марков. Кишкова мікрофлора перетворює людину на надорганізм.  
5. Клёсов А., Тюняев А. – С. 66.

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Пізнаємо справжню історію людського роду, наші можливості і перспективи. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Головне - свідомість. Подивіться це: http://www.youtube.com/watch?v=6ZaGemaGCQA - атлет Олексій Воєвода про своє харчування. 

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

?Тобто симбіоз з мікроорганізмами - це властивість виключно людини?

?У мавп чи дельфінів відсутнє щось подібне?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Цікава стаття. Як досягнути певного рівня святості ми уже знаємо.

А як стати праноїдом? Є якась методика? Дякую.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Є порада спочатку перейти до сироїдства. Це нормалізовує кишкову флору. Це необхідна умова засвоєння корисних речовин з повітря.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Симбіоз - це властивість всього живого. Перша клітина виникла внаслідок симбіозу, тому в ній є дві ДНК - ядерна і мітохондріальна. 

 

Схоже, що людина має суттєво вищу симбіотичну організацію в порівнянні з тваринами. При досягненні певного рівня свідомості це дозволяє людині обходитися взагалі без їжі.   

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Головне - свідомість. Подивіться це: http://www.youtube.com/watch?v=6ZaGemaGCQA - атлет Олексій Воєвода про своє харчування. 

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

   Людина яка може жити без харчування є вільною, бо їй непотрібні будуть гроші. Важко навіть уявити чим це закінчиться. Зникає мотивація до праці - і так проживу.

   Думаю, що навіть неоантропи при народженні харчувалися материнським молоком. Питання як довго? Як потім вони відмовлялися від цього молока?

 

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Грудне молоко вживали приблизно до одного року. Як тільки дитина навчалася керувати своїм тілом - повзати, бігати і ходити - вона ставала самодостатньою. До того ж у неї автоматично відключалася здатність для засвоєння молока - природний захист, щоб старші діти не конкурували з немовлятами. Див. Молоко і раси

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Тут ще один цікавий сюжет: 

http://www.youtube.com/watch?v=HNua9dwSFOs&NR=1

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Замість кишечник краще кишківник.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Неїди кажуть ,щоб отримувати енергію і підтримувати життя в організмі потрібні фізичні навантаження і активна позиція у житті.Без фізичних навантажень і цілі настає смерть.Анорексія є прикладом коли людина не їсть а цілі ,сенсу життя і фізичних навантажень немає.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Це дуже важлива інформація. Може, дасте посилання на конкретне джерело?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Гендельф Білий.
0
Ще не підтримано

Чи правда, що центр лемурійців знаходився в Індійському океані, а острів Паски в Тихому океані де є статуї людських голів, частина колишньої Лемурії. А Атлантида знаходилась в Атлантичному океані, так як це описа Платон?

Ми не фантазуємо: ми розраховуємо! Але для того, щоб розраховувати, ми спочатку фантазували.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Атлантида - це затоплене мілководдя між Румунією і Кримом. Лемурія знаходилася десь тут. Тому то найдавніше поховання лемурійців-неоантропів - на Воронежчині, село Костенки Хохольського району. До речі, українська етнічна територія. Лемурійці були українцями. І це не жарт. 

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Тепер стають зрозумілими гіпотези вчених про так званий третій (черевний) мозок людини, який іноді допомагає вижити, коли в екстримальній ситуації відключаються головний і спинний. Не дарма ж кажуть: "Я нутром чую".
Можливо, якщо відродити синтезуючу мікрофлору, то повернуться і втрачені надприродні можливості людини?

Зображення користувача Гендельф Білий.
0
Ще не підтримано

Як вже нам відомо, Атлантида була на території України. Так само можливо і Лемурія. А то поміщають лемурійців десь в Індійському океані.

Ми не фантазуємо: ми розраховуємо! Але для того, щоб розраховувати, ми спочатку фантазували.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

У давнину Чорне море називалося Океаном. Лемурія - це Україна (Північне Надчорномор’я) - країна, звідки все почалося, країна-зародок, Оу-країна.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Запитання. Як можна їсти повітря? Повітрям можна дихати. Дійсно, азот розкладається в легенях на вуглевод і водень. Мікрофлора в кишківнику може використовувати відмерлі або хворі клітини. Таких збирається до пів кіло зі всього організму.Є думка ,що якщо рослини харчуються трупами тварин, то і тварини харчуються, назвемо толерантніше, квашеними рослинами. В квашених овочах, фруктах і інших рослинах більше споживних речовин для організму. Все складеться якщо не забувати ,що ензими складаються с кислотної (амінної групи) і лужної. Тобто якщо ми не додаємо кислоти то послаблюється лужна складова людини або навпаки. Якщо слабка кислотність шлунка то і підшлункова послаблюється ,що приводить до послаблення всього організму. Якщо багато мерзнути ,то виникнуть проблеми в майбутньому. Все має бути в гармонії.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Будівельний матеріал для організму можна брати з різних середовищ. У повітрі є ті ж самі хімічні елементи, що й у воді та землі.

Володимир Світлий каже:
Запитання. Як можна їсти повітря? Повітрям можна дихати.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Блаватська каже, що лемурійці були напівпрозорими, а зідси ймовірно що були праноїдами.

Гарно, дуже гарно.