Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Цікаве значення літери V (ву)

Є можливість, і можна відрізнити літери ознаками зіркового алфавіту, в чоловічому та жіночому родах: V є жіночого роду. ЇЇ природа Інь, пасивна і сприйнятлива, наповнена вологою тінню, такою, яка в збирається в сутінках в голубих долинах.. .

Форми і смисли стискуються в точці літери V , будова якої нагадує вазу. Це є чаша, яка утримує кров життя, Грааль, кельтських традицій , пізніше християнства. За визначенням послуг vas electionis (обрана посудина, увігнена посудина), тихе вмістилище істини. Також, кубок, наповнений вогнем. V - є, також, віночок із пахучих квітів  здобряючої роси, просякнутих душою світла.

Є можливість, і можна відрізнити літери ознаками зіркового алфавіту, в чоловічому та жіночому родах: V є жіночого роду. ЇЇ природа Інь, пасивна і сприйнятлива, наповнена вологою тінню, такою, яка в збирається в сутінках в голубих долинах..

Це є також небесна Діва, каста (чиста) і завбачлива. Це є оцінена відданість, з її силою -гілками, що розширюються до неперевершності-трансцендентності (неприступності для людського пізнання).

Профіль літери V можна вигинати дугою і створити в контур річкової черепашки , символ покоління. Її форма намірюється плутатися з іншою літерою U: в латині ці два звуки співпадають і записані в тій же графі. Невизначений звук, напівзвучний, висловлює перехід, поява луни з нізвідки, як крик дитини, яка є голосом нового життя, виникненого з туману невідомості.


Її форма намірюється плутатися з іншою літерою U: в латині ці два звуки співпадають і записані в тій же графі. Невизначений звук, напівзвучний, висловлює перехід, поява луни з нізвідки, як крик дитини, яка є голосом нового життя, виникненого з туману невідомості.

Це є диво однієї ноти, яка, сплівшись в гірлянду, створює мелодію, але є також звуком, що, прорізавшись з нічого, при цьому, порушує тишину, подібно кинутому каменю на поверхню нерухомого озера. Це є гармонійна вібрація, текуча, віддалена від Принципу, розсипається в ненаголошених акордах на уламки тіней.

VAS electionis (власне "обрана посудина"), використовується - Епітет апостола с. Павла, який є уривком з Діянь Апостолів (9, 15), де Ісус з'являється у сні Ананію, щоб відправити його шукати Саула, і він каже: vas electionis est mihi iste, ut portet nomen meum coram gentibus ... (« Це є посудина, яку я вибрав, тому що носитиме Ім"я Моє між народами ...").

Часто описують тісний зв'язок між Граалем і тілом і кров"ю Ісуса, показуючи, що він був символом Євхаристії (Святе Причастя). Багато келихів і кубків, в минулому, були вказані і описані як Святий Грааль.
У дванадцятому столітті, католицька церква у Франції зіткнулася із загрозою катарів "єретиками", які кинули виклик вченню католицької церкви, бо йшлося про порятунок Святого Причастя. Католицькою церквою був придуманий обряд, оформлений перетворенням хліба і вина   в тіло і кров Ісуса, як благословення від священика .

Життя первісної Церкви перебувало в науці апостольській та в спільноті братерській і в ламанні хліба та в молитвах” (Ді. 2, 42). Тому відправа Євхаристії мала святковий і родинний характер з наголосом на „Вечері Господній”, а не на аспекті жертви.
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

"По визначенню послуг" - за визначенням послуг.
"Сосуд" (росіянізм)- посудина.
"добривна ??? роса.
"намітити в контур черепашки"- і створити контур черепашки.

Творімо разом мову Сенсар!

Коментарі

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

"По визначенню послуг" - за визначенням послуг.
"Сосуд" (росіянізм)- посудина.
"добривна ??? роса.
"намітити в контур черепашки"- і створити контур черепашки.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Все поправила. Дякую.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Чому ромеї позначали цією буквою цифру 5?

https://t.me/ETEPHET