Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Безкоштовні уроки англійської мови: де їх шукати та наскільки вони ефективні

Якщо для одних людей швидке вивчення англійської мови – це просте бажання продемонструвати свою досконалість, то для інших може виявитись життєво необхідним. В усьому світі на ній розмовляють сотні мільйонів людей. Може так статися, що зовсім скоро англійська буде оголошена в Україні як друга мова в діловому спілкуванні.

Допомогти вчити англійську онлайн здатен Eng Blog, а також безліч безкоштовних та платних сервісів. Для детального ознайомлення з ними буде достатньо скористатись відповідним пошуковим запитом.

Вчимо англійську самостійно онлайн: які очікувати результати

Цілком природно виглядає питання, який варіант вивчення англійської більш досконалий – онлайн чи офлайн? Через несподівані обставини та гостру потребу представникам різних сфер діяльності довелось перейти на дистанційну роботу. Теж саме стосується і студентів. На перший погляд, саме прямий контакт з педагогом забезпечує достатньо високий рівень знань з будь-якого предмета. Стосовно англійської у багатьох виникає відчуття, що онлайн-курси – це тільки для підготовлених.

Але реалії виявляються такими, що обидва варіанти можна вважати по-своєму досконалими. В будь-якому випадку ніхто нічого не втрачає, якщо зайнятися вивченням англійської мови безкоштовно та онлайн. Найбільш суттєвим критерієм відмінності тут стане заощадження часу, бо за допомогою сучасних гаджетів опинитися в англійській онлайн-школі можна всього за кілька секунд.

Стосовно якості навчання в онлайн-форматі слід зауважити, що багато чого залежить від бажання та розумових здібностей. Якщо початкова база та елементарні правила засвоюються задовільно та швидко, то надалі вимагається лише старанність та постійна увага до навчальних матеріалів. Адже численна аудиторія відвідувачів таких курсів вважає, що вивчати англійську мову онлайн навіть цікавіше, ніж ходити до школи.

Що пропонують сучасні платформи онлайн-навчання

Наявні ресурси здатні надати сервісні послуги з навчання англійської мови на різних рівнях. Кожен охочий вибирає той, який, на його думку, виявиться найбільш цікавим та змістовним. Серед запропонованих найбільш популярними безкоштовними платформами є:

  • короткі майстер-класи та відеоуроки, які допомагають у вивченні англійських слів і фраз, що використовуються повсякденно;
  • інтерактивні курси у вигляді практичних занять з носіями англійської;
  • короткі уроки з тестами, які допоможуть у засвоєнні викладеного матеріалу;
  • вдосконалення навичок слухання відповідно до інтересів користувача;
  • шоу, відео та пісні англійською мовою, що зацікавлять дитячу аудиторію;
  • формування словникового запасу, навчання граматиці та орфографії.

Серед наявного різноманіття навчальних закладів можна відшукати й такі, що пропонують вивчення англійської для кар’єрного зростання або вдосконалення культурного розвитку.

Шукайте друзів за інтересами

8339n2kdxtOTSu3dgxdZGyL4HBYkdauMygW8wlC4HdYnjJDxS8rL1s4o1Tn0aUKyEAfCzFYvimzW4K2EqS5pBfFkxuVAyewLkqRRwspJvYQh4Y1hVL3fD6NGZ5CMSrafH17O5-7jCLXb2fxWzKnH_g

Значного поліпшення рівня володіння англійською можна досягти, відвідуючи популярні блоги та знайомлячись з однодумцями. Для цього не треба добиватись прихильності якихось британців чи американців. Буде достатньо спілкування в безкоштовних онлайн-чатах, які присутні на більшості тематичних сайтів. Вони відвідуються людьми, які також захоплюються вивченням англійської. Тим більша буде користь, якщо постійний співрозмовник вже досяг якихось суттєвих результатів та обов’язково допоможе поліпшити здобуті навички.

В будь-якому випадку не слід зупинятися на досягнутому. Англійську мову потрібно застосовувати постійно та не зважати на те, що здобуття нових знань майже завжди передбачає тимчасовий вихід зі зручного стану. 

Наші інтереси: 

Навчання, освіта.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи