Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 174
  • Переглядів: 182

"Це робить його суперваговитою фігурою": політолог Цибулько про Залужного на посаді посла у Великій Британії

Категорія:

Спецтема:

У націонал-демократичному середовищі в разі висування генерала Залужного та його готовності кандидувати на президентських виборах, жоден з потужних політиків націонал-демократичного табору не буде висуватися проти Залужного. Навпаки під нього буде відмобілізована вся націонал-демократична мережа, всі партії.

22082402.png

Валерій Залужний

"Дипломатична служба, як і військова, передбачає дуже регламентовану медійну присутність. І у цьому сенсі статус посла для генерала Залужного, навіть якщо комусь здалося, що це своєрідна синекура (добре оплачувана посада без докладання значних зусиль – ред.), але Велика Британія – дуже важлива для України держава. І якщо посол Залужний інтенсивно розвиватиме всі обсяги необхідних контактів для України, то він напрацює й особисту контактну базу та зв'язки, і ще й буде включений у велику кількість важливих міждержавних, британсько-українських програм. Тобто це робить його суперваговитою фігурою", – сказав політолог Володимир Цибулько в ефірі Еспресо.

За його словами, навіть незалежно від наміру Залужного балотуватися чи не балотуватися у випадку проведення виборів, коло його прихильників в Україні та ініціаторів висування його кандидатури на президентські вибори є доволі широким та барвистим, пише Еспресо.

"Хочу сказати, що, наприклад, у націонал-демократичному середовищі в разі висування генерала Залужного та його готовності кандидувати на президентських виборах, жоден з потужних політиків націонал-демократичного табору не буде висуватися проти Залужного. Навпаки під нього буде відмобілізована вся націонал-демократична мережа, всі партії. Навіть, якщо у генерала Залужного не буде свого іменного фонду, то така структура на вибори складеться миттєво. Такий консолідаційний сценарій навколо фігури Залужного є цілком вірогідним, скоріш за все, я б сказав, ятриться в надрах української свідомості", – резюмував Володимир Цибулько.

Наші інтереси: 

Починається підготовка до виборів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи