Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Червоненко любить запрягати «Україну»

Категорія:

7 червня 2009 року в програмі «Козирне життя» на телеканалі ICTV народний депутат Євген Червоненко розповів, що його улюблену кобилу звуть «Україна». Також Євген Альфредович зазначив, що йому дуже приємно запрягати «Україну» і їздити на ній верхи.
Очевидно, пан Червоненко забув, що він мешкає в країні, де українці складають близько 80% населення і називати кобилу іменем їхньої держави є тяжкою образою національних почуттів. Не важко уявити, яку б істерику влаштував обрізаний єврей Червоненко, якби хтось з публічних людей заявив, що назвав свого собаку «Ізраілем».

Дозволяючи собі брутальні образи національних почуттів українців, пан Червоненко дуже полюбляє розповідати про нібито притаманний українцям антисемітизм. На жаль, пан Червоненко не дає собі звіту про те, що своїми витівками сам розпалює антисемітські настрої в суспільстві.

Те, що нинішня псевдоеліта, до якої належить пан Червоненко, полюблє «запрягати» Україну – очевидний факт. Саме для цього їм Україна і потрібна – щоби кататися на ній. Так само напередодні Коліївщини польско-єврейска псевдоеліта запрягала українців в плуги і карети. Але потім довелося за це відповідати.

Нагадаємо панові Червоненку його власні слова: «Я – представник волевиявлення народу і повинен відповідати перед виборцями». Безперечно, відповідати доведеться. Але не перед абстрактними «виборцями», а перед українцями – і за «козирне життя» за рахунок нації, і за національні образи. Українці мають хорошу пам’ять.

Дмитро Снєгирьов,
Голова Луганської обласної організації ВО «Свобода»

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи