Зображення користувача Богдан ДуБ.
Богдан ДуБ
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ілларія і Ярослав Джусь - анонс спільного проекту

Категорія:

Дивимось і "читаємо" уривок з телепередачі, в якій Ілларія під акомпонемент Ярослава Джуся виконує пісню "Країна мрій" і говорить про спільний музичний проект.
"Перший національний" пропускає в ефір вартісний матеріал.. ну, не будемо передчасно судити.. з ким не буває..

Якщо забрати барабан і гітару - вийшло-б значно краще. Етнічніше, душевніше, тонше, чистіше. Гітарний і барабанний бій тілкьи заважають слухати музику, поринути в голос, з вишуканим акомпонементом кобзи.

Що цікавого бачимо в п’ятихвилинній нарізці?

  • Неможливість якісно охарактеризувати багато сучасної української музики усталеними загальноприйнятими стилями. "жанр охарактеризувати одним словом неможливо..." (та ж сама "біда" і в Воанергес :)
  • Згадуєтся поняття "Золота музика". Дуже чітке "співпадіння" з нашою спец.темою Музика Золотої Ери, детальніше в Звуки Золотої Ери
  • Друге, про що згадуєтсья - духовний і історичний аспект музики.
  • "Україна - дуже містична країна". І перелік...
  • "Українці вже давно чекали музику з елементами національної ідеї, виконаної у сучасному стилі"
  • "Як відомо, музика - це душа народу. Відображення його думок та настрою"
  • "Дуже хочеться, щоб українці звернулись до того, щоб зберегти духовність принаймні в мові. Дуже мало музики в Україні україномовної"
  • "Ти живеш в цій країні, дихаєш цим повітрям, ходиш по цій землі, і немає ніяких сумнівів в тому, що і відгук музичний має бути абсолютно українським"
  • "Один альбом повністю присвячений календарному обрядовому фольклору. Робимо [Ілларія і Ярослав Джусь] такий цикл з весни по зиму"
  • "Народилась на цій землі не просто так. І, якщо бути, якщо жити, то треба бути на сто відсотків, творити на сто відсотків і бути на сто відсотків українцем"
  • "Наше завдання - це показати всьому світу, що українська культура - дуже старовинна культура, дуже сильна культура, і навідміну від багатьох європейських культур ... вона дуже духовна. ... Тому у нас велика купа роботи. І треба починати з себе, на справді"

Це один з тих випадків, коли співачка вміє не тільки співати, а й говорити.

Контакти/представництво Ілларії наводилось в Хакери також слухають музику. Наразі, у Ілларії 2 канали Ютуб: IllariaMedia та ILLARIAmusic. З Ярославом Джусем ми вже також знайомі з попередньої статті.
Трішки бархату на завершення:

 

Плануєтсья бесіда репортера Народного Оглядача зі співачкою. Читачі НО можуть задати запитання Ілларії - пишіть їх в коментарях до статті. При наявності достатньої кількості запитань, ми запросимо співачку на бесіду... Найкращі запитання будуть винагороджені подарунками від співачки.

 
Наші інтереси: 

музика

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Дякую, Богдане, за чудову публікацію! Іларію треба підтримувати і популяризувати. Це справді мислення і музика Золотої ери!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Дякую, Богдане, за чудову публікацію! Іларію треба підтримувати і популяризувати. Це справді мислення і музика Золотої ери!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!