Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Що таке нинішня «демократія»

Результатом десятиліття панування демократів стало руйнування економіки, злидні населення, слабкість держави та армії, масова злочинність та корупція. Демократи виправдовують це недоліками комуністичної системи державного управління і заявляють, що після побудови демократії всі ці недоліки зникнуть чи зменшаться до допустимого рівня. Але чи це так? Для цього потрібно розібратися, що таке демократія та до чого вона веде.
Демократ завжди шукає "жертву" – певний клас чи соціальну групу, заради "захисту прав" якої він встановлює подвійний стандарт, за допомогою якого він не допускає "недемократичних" конкурентів та грабує "недемократів" (Г. Ленц)

"Демократія – це коли два вовка та ягня вирішують, що сьогодні буде на обід" (Бенджамін Франклін)


Що ж таке демократія? Це необмежена влада народу (більшості) робити те, що він (більшість) хоче. Наприклад, оголосити гомосексуалізм нормальним явищем, дозволити аборти чи оголосити небажані їй точки зору чи людей кримінально відповідальними.

Демократія сучасного типу з’явилася у другій половині ХХ ст., коли правлячі еліти зрозуміли, що за допомогою демократії легше утримувати владу та грабувати малограмотних людей, що шукають розваг і залежать від держави. Демократ завжди шукає "жертву" – певний клас чи соціальну групу, заради "захисту прав" якої він встановлює подвійний стандарт, за допомогою якого він не допускає "недемократичних" конкурентів та грабує "недемократів". Своє прагнення нажитися за рахунок країн, що розвиваються, демократ прикриває "захистом загальнолюдських цінностей", а за рахунок більш слабких членів суспільства – "ринковими реформами".

Демократ говорить про "громадянські права" та "вільні вибори", а створює державу, в якій влада контролюється невеликими багатими соціально-етнічними елітами, а більшість людей усунено від прийняття політичних рішень за допомогою маніпулювання виборчим процесом.

Коли брехня виявлена, демократи намагаються очорнити опонентів, поєднуючи їх з прихильниками людиноненависницької ідеології, намагаються переслідувати їх за допомогою державного апарата. Тому демократія приводить до фашизму – політичного руху, що здатен пробитися скрізь державні переслідування демократів за допомогою насилля і пропонує альтернативу (і дуже сумну альтернативу). Як сказав Сер Алекс Татлер: "Демократія не може бути постійним державним ладом і часто змінюється тиранією, тому що вона приводить від багатства республіки до егоїстичності, від егоїстичності до самозадоволення, від самозадоволення до посередності, від посередності до апатії, від апатії до залежності від держави, і від залежності від держави до тиранії".

Тому потрібно писати слова "демократ" і "демократія" в лапках – між тим, що демократ говорить, і до чого ведуть поради демократа на практиці завжди велика різниця. «Демократія» – це завжди брехня, подвійні стандарти та маніпуляція виборчим процесом і суспільною думкою.

Складовим елементом демократії є концепція демократичних цінностей. До них належать:

1. Демократія в релігії – це "екологічний" рух, що являє собою поклоніння землі, рослинам і тваринам.

2. Демократія в політиці – влада малограмотного натовпу.

3. Мультикультуралізм в суспільному житті декларує рівність різних етнічних груп та однакову цінність їх культур та держав для історичного розвитку людства. Мультикультуралізм використовується економічними, соціальними та етнічними елітами для змішування етнічних груп з метою знищенняя їх національних традицій і культурної своєрідності — бо людьми, позбавленими національних традицій і культури, легше керувати. Окрім того мультикультуралізм використовують проти країн, що розвиваються, через залучення найбільш талановитих і здібних громадян країни до розвинутих країн, де вони нещадно експлуатуються за малу долю зарплати громадян розвинутих країн, що одночасно уповільнює темпи економічного розвитку в країнах, що розвиваються, і створює велике безробіття в розвинутих.

4. Глобалізація в економіці – декларуючи відмову від національної митної політики (встановлення тарифів і квот) і національної валютної політики (встановлення обмінного курсу валюти) національна держава позбавляє себе інструментів впливу і стабілізації економічної ситуації всередині країни на користь різних міжнародних організацій, непідконтрольних національній державі, що виконують волю економічних, соціальних та етнічних еліт і слугують годівницею фактично незмінних та безвідповідальних міжнародних чиновників.

5. Фемінізм в сімейному житті – проповідує "звільнення жінки" і наділяє її "правом" на дитиновбивство ("аборт"), розлучення за будь-яким приводом, правом на сексуальну розпущеність та збочення. Фемінізм використовується економічними, соціальними та етнічними елітами для скорочення народжуваності та знищення найбільш талановитих конкурентів. Окрім того економічні, соціальні та етнічні еліти наживаються на більш низьких витратах на робочу силу (оскільки приток жінок на ринок праці знижує середню зарплату).

6. "Гуманістична" освіта в освітній сфері. Метою гуманістичної освіти є перш за все модифікація поведінки та мислення учнів через їх індоктринацію у відповідності з демократією і демократичними цінностями. Гуманістична освіта учить людину не аналізувати факти, щоб скласти власне уявлення про явище, а приймати на віру демократичний погляд, що відповідає мимовільно встановленим демократичним критеріям, спираючись на почуття і відчуття про явище. Крім того, замість знань про явище "гуманісти" в першу чергу пробують навіяти молоді демократичну ідеологію.

7. Постомодернізм у мистецтві виражається в мазні із кіл і квадратів, крапок і ліній, потворні скульптури тощо.

Це робиться економічними, соціальними та етнічними елітами для пропаганди демократичних цінностей і заробляння легких грошей на постмодерністських "шедеврах", знищення європейського ідеалу краси, що надихав людей на незалежне мислення, розвиток через працю та великі звершення.

Для затикання рота опонентам існує демоцензура – «політична коректність», «злочини ненависті» тощо, якими критика демократичних цінностей, зокрема, мультикультуралізму, оголошуються кримінальними злочинами. Незгодні кидаються в буцегарні чи знищуються.

Джерело: www.nomad.su (Казахстан)

Переклад Олександра Желіби

---------------------------------
В тему:

Культура брехні

Володимир Буковський: «Європейський Союз — це одруження під дулом рушниці»

Європейський Союз не захотів засуджувати сталінізм

Євросоюз - антиЄвропа

Велика афера під назвою СОТ

Чому закипає «євроказан»?

Антифашистський фронт: ліберасти з «Майдану» дружно підтримали педерастів
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи