Зображення користувача Бор Крутивус.
Бор Крутивус
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Україна перемогла. Творча сила торжествує

Дуже радісним для мене є те, що українці встояли перед натиском ворога. Величезна і неповоротка військова машина прилізла на нашу землю і загорілася. Гасло "Слава Україні" реалізувалося сповна. Тепер слава України залунала на весь світ

Дуже радісним для мене є те, що українці встояли перед натиском ворога. Величезна і неповоротка військова машина прилізла на нашу землю і загорілася. Російську військову машину прийняли на гарячий бенкет, де смачно пригостили зігріваючими коктейлями, після чого вона пішла туди ж, куди пішов російський корабль.
Можливо москалі добре планували свій окупаційний наступ, але українська імпровізація це та річ яку неможливо передбачити і врахувати. Україна це країна яка несподівано знайшла внутрішні резерви і сили для протидії окупантам в 2014 році, хоч тоді не було майже нічого. Так само Україна виявилась сюрпризом для окупантів і в 2022 році. І ніхто не знає скільки таких невидимих граней має цей міцний моноліт, об який розсипаються важкі молоти.

Ми можемо бути ще сильнішими. Нам варто ставати ще сильнішими, ця війна є уроком, за який ми заплатили аж надто велику ціну і він має бути засвоєний.
Весь світ дивиться на нас і розуміє, за що стали всі українці, що нас зробило великою силою. А стали ми за свободу, коли кожна людина може сама за себе вирішувати, без диктату певних структур. Коли кожна людина, кожне життя має величезну цінність, і так, зараз ми готові платити життям невільним за життя вільне, тих хто є поруч нас і наших нащадків. Ми зробили ставку на безстрашний спротив ворогу, любою ціною, і ця ставка виявилась виграшною.
Проти нас йшли стада рабів, обманутих, заляканих і зазомбованих осіб. Вони йшли сюди, щоб знищити нас фізично, або зробити нас такими самими як вони... А ми стали і зупинили це. Раби завжди програють вільним озброєним людям, котрі борються за найцінніше, що може бути у житті - свободу. Бо сила духу є завжди більшою за силу плоті.

Гасло "Слава Україні" реалізувалося сповна. Тепер слава України залунала на весь світ. Це приклад того, наскільки правильно закладені наріжні камені у метафізичному фундаменті України, можуть підтримувати стійкість усієї конструкції.
Такими каменями є ще прапор (з жовтим вгорі), правильний славень (зі словами які настроюють на піднесення і перемоги), та інші.

Хочу бачити як Україна дає українцям безмежний простір для творчості і розвитку. Тепер у пам'яті нашій прокинулось те глибинне, що спало тисячі років. Пам'ять про те, хто ж ми такі є. Звідки і для чого. Тут знову утворився зародок нового світу. Багато українців котрі роз'їхались по світі хочуть повернутися і вертаються. До нас буде приплив творчої сили, яка допоможе відбудувати нашу країну і зробити її ще кращою. Разом з тим з України пошириться духовна любов до людини, до себе самого та інших, які є також частинками Всевишнього. Життя людини в Україні є найвищою цінністю. Ця цінність, що має у собі любов до світу, себе, і всього живого поширилась по всьому світі. Все що заваджає цим світлим і творчим процесам приречене на відмирання.

Довіра держави до людей стає безумовною. Доля держави в руках людей і самоструктурованого суспільства. Щоб творча сила залишалась з нами заодно, варто дати їй простір для реалізації. Всі ресурси були і є. Всі світлі сили у світі на нашій стороні, і попри спротив відмираючих структур допомагають нам, адже розуміють, що ми це вони, а вони це ми.

Наші інтереси: 

Один з варіантів у просторі подій. Ми творці свого Світу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи