Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Звинувачення "Нахтігалю" - історична правда чи політтехнології?

Категорія:

Громадські історичні слухання 6 лютого об 11.00
Служба безпеки України та Український інститут національної пам'яті у рамках спільного гуманітарного проекту "Громадські історичні слухання" продовжує разом з громадськістю вивчати раніше замовчувані сторінки історії. Мета проекту - встановлення і утвердження правди про минуле українського народу.

У ході наступних слухань “Звинувачення проти “Нахтігалю” – історична правда чи політичні технології”, які відбудуться в середу, 6 лютого цього року об 11.00 у приміщенні Прес-центру СБ України (вул. Володимирська, 35), виступлять з доповідями доцент Київського національного університету імені Тараса Шевченка, кандидат історичних наук Іван Патриляк та радник Голови СБУ, координатор створеної при Галузевому державному архіві СБУ робочої групи істориків, кандидат історичних наук Володимир В’ятрович.

Для представників засобів масової інформації обов’язкова акредитація за телефонами: 256-96-79, 279-30-40.

Прес-центр СБ України


Від «Народного Оглядача»

Пам’ять про батальйон «Нахтігаль» живе в українському суспільстві. У Львові є рок-гурт «Нахтігаль». А в Інтернет-крамниці «Рідна мода» можна придбати футболки та нашивки цього гурту.


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи