Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Невідворотність

Тенденція: чим більше українофобії – тим більше антисемітизму. Чим більше мігрантів – тим більше расизму. Саме в такій послідовності. Ненависть до корінної нації породжує ненависть у зворотному напрямі в геометричній прогресії.
Українофоби не повинні ображатися на зворотну реакцію об’єктів своєї ненависті. Не буде українофобів – не буде расово-культурного спротиву.

Республіка, в якій диких тварин годують сухим кормом, а кожен померлий негр автоматично очолює хіт-парад новин, погано виглядає.

До тих пір, поки не буде притягнуто до кримінальної відповідальності та привселюдно покарано з конфіскацією майна організаторів та виконавців найстрашнішого злочину в історії цивілізації – Голодомору 1932/33 років – претензії до українців-учасників Другої світової війни не приймаються. У зв’язку з небажанням як республіканських чиновників так і «міжнародного співтовариства» засудити та притягнути до відповідальності вбивць української нації, українці мають в своїх діях повний карт-бланш на недопущення трагедії геноциду. Феміда цінує тотожність.

Поезія Тараса Шевченка актуальна як ніколи. Поема «Гайдамаки» випромінює енергію і динаміку. Публічне читанні цієї поеми, або її уривків, є викликом ублюдочній толерастії. «Гайдамаки» - текст футурологічний і вкрай нетолерантний.

Психологічно національні герої українців докорінно відрізняються від еліти (бидлоеліти, інтелектуалів). Святослав Хоробрий і будь-який з цих президентів та прем’єрів психологічно несумісні. Славні діяння князів, козаків, гайдамаків, оунівців підпадають під статті КК. Герої Крут – «незаконне воєнізоване формування». На щастя, національні герої українського народу не дожили до часів толерантності і лібералізму.

Під час кип’ятіння води у чайнику безжально, книжковими методами голокосту, знищуються трільярди вагітних бактерій, бацил-немовлят та вірусів похилого віку. Чим вони завинили? Розмірами?? Подвійні стандарти і зоологічна ксенофобія. Крім того, не зафіксовано жодного розважливого махрового толераста, який би поселив у себе на приміській віллі або в елітній квартирі бодай десяток нещасних циганських жіночок з дітьми, яким нехороші українські фашисти не дають змоги навчатися, служити в армії, працювати, дотримуватися чинного законодавства та сплачувати податки.

Вихід з економічної кризи – припинення розкрадання і корупції методом відкритих судових процесів з обов’язковим жорстоким покаранням і конфіскацією майна. Уроди не крастимуть в умовах невідворотного всенародного покарання, - вони мріють скористатися награбованим за життя, яке в надійних руках трудових колективів.

Вибори. На питання «для чого» відповіді немає. Для чого?

Третій Гетьманат є альтернативою ліберально-комуністичній республіці. Один Гетьман ефективніше тисячі депутатів, міністрів, чиновників. Навести в країні порядок за місяць. Було б бажання, віра і воля. Чекаємо на Вождя. Коли він прийде? Коли вважатиме за потрібне. Чекаємо і наближаємо. В межах чинного законодавства. Буде гній – буде врожай. Час не зупинити.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи