Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Зустріч з гуртом «Тінь сонця»

У неділю в приміщенні книгарні «ЕМПіК» в торгівельному центрі «Магеллан» відбулась зустріч з представниками українського рок-гурту «Тінь сонця»
Офіційно темою зустрічі було заявлено «Фольклорна та історична основа сучасної рок музики». Проте доволі швидко довелось відійти від теми. Адже гостей цікавили найрізні аспекти творчості гурту. І історія, і різні тонкі нюанси стилю, і джерела натхнення і джерела інформації про історію рідного краю.

Члени гурту намагались якнайповніше задовольнити інтерес гостей. Чимало відвідувачів книгарні, які не знали заздалегідь про зустріч з «Тінню сонця», приєднались до глядачів.

По закінченні зустрічі члени гурту провели автограф-сесію. Все бажаючі могли придбати диски "Тіні сонця" і одразу отримати на них автографи.

На цьому книгарня «ЕМПіК» не збирається зупинятись. На щастя, «ЕМПіК» торгує книгами та контакт-дисками, і звичайно зацікавлена у вихованні у людей гарного смаку. А тому свідомо бере курс на популяризацію української культури в її різних проявах. Насамперед в літературі та музиці. Тому й в майбутньому ледь не кожні вихідні влаштовуватиме для своїх відвідувачів зустрічі з українськими поетами, письменниками та рок-музикантами.

У найближчу неділю, 20 квітня 2008 року о 17:00 в салоні ЕМПіК, який знаходиться у ТРЦ “Магелан”, просп. Ак. Глушкова, 13-Б, відбудуться дебати на тему: «Рок проти насилля та за здоровий спосіб життя».

Гостями будуть Каша Сальцова (гурт «Крихітка Цахес») та Олександр Чемеров (гурт «Димна Суміш»).



В тему:

Офіційний веб-сайт книгарні «ЕМПіК»

Офіційний сайт гурту “Тінь сонця”

Футболки гурту «Тінь сонця»

Офіційний веб-сайт гурту «Крихітка Цахес»

Футболки гурту «Крихітка Цахес»

Офіційний веб-сайт гурту «Димна Суміш»

Диски гуртів «Тінь сонця» та «Крихітка Цахес» можна придбати в Інтернет-крамниці «Наш формат»

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи