Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Про секспригоди бидлонардепів найбільше знають покоївки та СБУ

Із записок депутатського помічника
У багатьох із них життя суцільне блаженство хіті… Можливості в цьому плані справді безмежні. На роль депутатських коханок претендує купа жінок – від готельних повій до співробітниць парламентського апарату.

З чого починається їхній секс? Певна річ, з готелю. І так було завжди. Коли в депутатські готелі – «Москву» (сьогоднішню «Україну») і «Київ» поселялися безквартирні народні обранці, там завжди різко зростав попит на дорогих повій. А оскільки більшість депутатів в готелях жили по кілька років, «жриці кохання» знали не лише їхні імена і прізвище, але й те, з яких вони фракцій, партій, в яких працюють комітетах.

Повії «чіпляли» народних обранців в готельних холах, барах і ресторанах, «підкараулювали» на поверхах – просто біля депутатських номерів. Пропозиції провести час з чарівними дівчатами постійно «лунали» телефоном. В депутатські номери, зазвичай, телефонували пізнім вечором і, вибачаючись за те, що потурбували, запитували: «Вам девушка не нужна?..»

Деяких нардепів, як правило солідного віку, такий сервіс не на жарт дратував. Траплялося, що такі народні обранці скаржилися готельній адміністрації. Після цього в їхні номери, як правило, ніхто не телефонував.

Що змінилося у нинішньому парламенті? Зі слів готельного персоналу, попит на елітних повій зріс як ніколи. Зросла також ціна на послуги «нічних метеликів». Якщо година «кохання» раніше вартувала 100 доларів, то тепер – 150-200.

Самі нардепи розповідають, що в готелі «Київ» (там сьогодні живе найбільше народних обранців) телефонні дзвінки з пропозиціями «розслабитися» в депутатських номерах лунають фактично щодня – починаючи з восьмої вечора. Окрім того, дзвінки ці досить настійливі. Якщо відмовляєшся, замість однієї «чарівної дівчини» пропонують відразу двох, починають торгуватися, трохи збавляти ціну, «вкупі» з дівчиною можуть запропонувати хлопця і т.д.

Про інтимне життя безквартирних нардепів найбільше знають готельні покоївки. Дивного тут нічого немає, адже «все» відбувається, по суті, на їхніх очах. Вони бачать, хто і скільки часу буває в депутатських номерах, прибирають зранку порожні пляшки, міняють несвіжу білизну. При бажанні, чергуючи у нічну зміну, без зайвих зусиль (завдяки поганій звукоізоляції і власній допитливості) можуть почути все, що відбувається в номерах.

Досить часто слух можна взагалі не напружувати. П’яні сексуальні оргії в номерах настільки несамовиті, що вухa, навпаки, потрібно затикати. Більшість нардепів переконані, що частина готельного персоналу працює на СБУ. Багато хто з готельними покоївками намагається потоваришувати – досить солідно доплачує їм за усілякі дрібні послуги, дарує доволі дорогі презенти.

На депутатів, які поводяться непристойно (якщо такі випадки повторюються часто), готельна адміністрація скаржиться керівництву Верховної Ради.

Секс-скандали, в яких фігурують народні обранці, явище вельми рідкісне. Не тому, що їх не буває, а тому, що такі речі відразу «заминаються». Якщо вірити кулуарним чуткам, кілька тижнів тому сексуально-скандальна НП трапилася в готелі «Україна». Один доволі відомий нардеп запросив в гості двох дівчат з модельного агентства. Перед його номером «моделей» зустріли готельні повії. Почалося з’ясування стосунків – «А якого дідька вони роблять на чужій території?». Потім – бійка. Кажуть, що постраждав і господар готельного номеру, який спробував дівчат розборонити і залишився з сильно подряпаним обличчям. В скандалі розбиралася готельна охорона, міліцію ніхто не викликав.

Деяких народних обранців, що проживають в готельних номерах, нерідко можна побачити в стриптиз-барі готелю «Україна». Стриптиз в «Україні» почали показувати кілька років тому (тоді готель ще належав Верховній Раді, сьогодні – це «парафія» Секретаріату Президента).

Стриптиз-бар нічим особливим не відрізняється. Працює за стандартною для таких закладів «методикою». Відвідувачі дивляться стриптиз-танці, засовують дівчатам в трусики гроші, тих, хто сподобався найбільше, саджають на коліна, купують їм дорогі коктейлі…А далі – як домовляться. Зазвичай, «танцівниці» готові піднятися в номер відразу після знайомства.

Діалог, почутий в парламентських кулуарах, двох депутатів з «ворогуючих» фракцій:

– Ну і як ти злітав на Кубу?

– З...сь. (аналог «зашибісь», – ЗІК.)

– Як відпочив?

– Сємь днєй…девять штук «зєлєні»…восємь бл…й

За кулуарними чутками, за кордоном часто полюбляють «відтягуватися» і деякі відомі політики. «Відтягуватися» вдома їм не дозволяє страх бути скомпрометованими.

Ця історія, що трапилася у приміщення Верховній Раді зовсім недавно, вельми красномовна. Тому розкажу її в усіх деталях.

Віра Петрівна (назву її так) відає всім, що пов’язано з оформленням відряджень депутатських помічників-консультантів. Дама вона старомодних поглядів, у Верховній Раді працює вже більше двадцяти років. Помічників депутатів недолюблює і ганяє за найдрібнішу «провину». Єдина незначна помилка при заповненні бланку відрядження або якась інша дрібниця – шуруй переробляй все по-новій.

…В той день в кабінет до Віри Петрівни зайшла «нестандартна» відвідувачка – коротенька, схожа на пов’язку для стегон, міні-спідничка, занадто декольтована блузка, дуже нафарбоване нахабнувате лице. Дівчина простягнула Вірі Петрівні бланк посвідчення про відрядження депутатського помічника (там фігурувала сума за оплату залізничних квитків, за оплату готельного номеру і т.д.) і сказала: «Я хотіла б отримати гроші, мені сказали, що там має бути півтори тисячі гривень».

Пильно подивившись на дивну довгоногу відвідувачку, Віра Петрівна запитала: «А ти хто така?» Запитання було більш ніж доречним, оскільки в бланку посвідчення про відрядження фігурувало чоловіче ім’я. Однак «міні-спідничка» не розгубилося: «А тобі яке діло – хто я така? Мені сказали, що я тут можу отримати півтори тисячі гривень. За цією «бумажкою»… і ткнула пальцем у бік столу, де лежав бланк відрядження.

У Віри Петрівни після таких слів в прямому сенсі відвисла щелепа. Трохи оговтавшись, вона заговорила з відвідувачкою по-іншому: «Або давай показуй документи, хто ти, або я зараз викликаю охорону».

Реакція довгоногої красуні була миттєвою. Вона забула про бланк посвідчення, про гроші, які мала отримати і кулею вилетіла з кабінету. В коридорі зняла туфлі на високих каблуках, і побігла…

Через кілька днів в кабінет до Віри Петрівни зайшов депутатський помічник, на якого було оформлено відрядження і попросив вибачення. Сказав приблизно таке: «Ви ж зрозумійте, увійдіть в ситуацію… Нічого ж страшного не трапилося. Депутат молодий, хоче розслабитися. Познайомився в готелі з дівчиною…Ну не було в нього при собі «налічки». Що тут поробиш?.. А вона чекати не хотіла, настоювала, щоб з нею розрахувалися. Дали ми їй бланк відрядження, послали до Верховної Ради…».


В тему:

Причина бідності українців — паразитизм владної верхівки і соціальна несправедливість

Михайло Сирота: «Вибори в цій системі є абсолютно безглуздими, тому що вони нічого не вирішують»

Адреналіновий тест

Нова угода снайперів

Cкільки коштує для українців один народний обранець

Нескромні принади бидлоеліти
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи