Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Антиєвро-2012

Чому українські вболівальники проти проекту «Євро-2012». Експертна оцінка.
1. Тотальний контроль над вболівальниками.

Відеоспостереження та прослуховування - внесення вболівальників до таємних картотек – чиновницько-міліцейський контроль над процесом вболівання – цензура над змістом банерів – затримання та арешти вболівальників – фізичний та морально-психологічний терор проти вболівальників - порушення прав людини – спроби чиновників перетворити вболівальників на підконтрольну шоу-масовку – депортації незгодних з проведенням Євро-2012 за прикладом московської Олімпіади-1980.


2. Розкрадання коштів.

Фінансові махінації під приводом проведення Євро – розкрадання бюджетних коштів, виділених на проведення Євро – розкрадання коштів, виділених на проведення Євро по лінії УЄФА – організація за бюджетний кошт закордонних турів для еліти під виглядом переймання досвіду – чиновницьке шахрайство місцевого рівня.


3. Знищення історичних ландшафтів.

Вирубування лісів та парків під виглядом побудови об’єктів для Євро – приватизація заповідних зон і пляжів з новобудовами під Євро після його закінчення – розкрадання земельних ресурсів під виглядом побудови інфраструктури під Євро – знищення історичних пам’яток на підставі їхньої неполіткоректності з точки зору так званої «міжнародної громадськості» з подальшою приватизацією земельних ділянок.


4. Троїцька афера.

Хто і коли персонально давав дозвіл на зведення Троїцького? – При фактичній владі яких бізнес-кланів розпочався та тривав процес побудови Троїцького? - Чому компенсація хазяям Троїцького здійснюється з міського бюджету, тобто з кишень киян-платників податків, що фактично є крадіжкою грошей киян? – Швидка і брутальна руйнація НСК Олімпійський в умовах провалу проекту «Євро-2012» здійснюється з метою подальшої крадіжки землі у центрі Києва за принципом «зруйнувати до стану неможливості відновлення».


5. Етичний фактор.

Перетворення Євро на рай для секс-індустрії, кишенькових злодіїв, спекулянтів, аферистів та іншого міжнародного криміналітету під дахом місцевих чиновників.



Євро-2012 – проект для наївних в інтересах бізнес-політ-еліти.

Євро-2012 - це терор проти тих, хто не ведеться на глянцевий шоу-бізнес агресивного мультикультурного лібералізму.

Тому українські вболівальники виступають проти проекту «Євро-2012» на території України.


AGAINST MODERN FOOTBALL


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи