Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ратушняк: "Кримінальний елемент єврей Яценюк вирішив, що це вибори в сільську раду десь в Ізраїлі"

Категорія:

Мер Ужгорода Сергій Ратушняк заперечив факт побиття дівчини-агітатора "Фронту змін". "Прикро за державу. Вони грабують, а потім за 50-100 грн найняті дівчатка і хлопчики вчеплюються вам нігтями в горло і рвуть сорочку. Якби вони так завзято матір чи батька захищали, я б пишався... А так ганьба за сліпих рабів..", - йдеться у заяві Ратушняка.
Мер міста прокоментував діяльність "Фронту змін": "Знахабнілий єврейчик Яценюк, що успішно для себе прислуговував злодюжкам при українській владі, на кримінальні кошти преться у президенти України."

"У регіонах (наприклад, у Закарпатті) зібрав наркодилерів і контрабандистів, які, ігноруючи всіма нормами і правилами, засмічують місто, заважають спокійному життю громадян і задурюють населення до такого ступеня, що невдовзі потік річок у звичному напрямку стане заслугою масонського "Фронту змін", - йдеться в заяві.

"Так, наприклад, порятунок дитячої залізниці у місті, що прийнята на баланс міської ради, на утримання якої у бюджет на 2010 рік закладено 600 000 грн, виявилась заслугою Арсешки", - цитує ЗІК Ратушняка.

Як відомо, "Фронт змін" у четвер заявив про побиття своїх агітаторів Ратушняком. Це не перше звинувачення мера в побитті людей.

Пізніше прес-служба Яценюка поширила відео інтерв’ю Ратушняка, яке він дав невказаним у повідомленні журналістам.



Ратушняк практично повторив свої претензії на адресу Яценюка: "Кримінальний елемент єврей Яценюк вирішив, що це вибори в сільську раду десь в Ізраїлі. І за кримінальні гроші він зібрав наркодільців і контрабандистів і без дозволу міської ради почав закидувати сміттям наше місто".


В тему:

Кролики проти хунти (ФОТО)

Відверта розмова з Сергієм Ратушняком. "Треба перезавантажувати матрицю..."

Мер Ужгорода Сергій Ратушняк про політичну кризу у державі (відео)

На Яценюка працює політтехнолог Обами, або новий єврейський проект

Діти Кучми тепер косять під Обаму

У Шустера вияснили справжню національність Яценюка

Проект Яценюк: "Україна не для українців по національності"

Яценюк, сало і бджоли

Антиантиантиантисемітизм
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи