Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Олег Тягнибок: "Наступного року в Україні отабориться щонайменше 150 тисяч нелегалів з Центральної Азії та Африки"

Світ:

Пряму відповідальність за організацію нової навали мігрантів в Україну несе антиукраїнська панівна лжееліта.
Наступного року Україну заполонять тисячі нових нелегалів. Про це заявив голова Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" Олег Тягнибок під час виступу на народному віче "Воля нації проти сваволі кланів", що відбулося у місті Червоноград Львівської області 11 жовтня 2009 року. Лідер "Свободи" наголошує, що пряму відповідальність за організацію нової навали мігрантів в Україну несе антиукраїнська панівна лжееліта.

Олег Тягнибок, зокрема, зазначив:

"Із січня наступного року Україна зобов’язалася приймати у себе всіх нелегалів, які потрапили до ЄС через український кордон. Наша держава змушена утримувати їх у себе або відправляти додому власним, тобто нашим, коштом - а це, як мінімум, тисяча доларів за особу. Експерти вже підрахували, що наступного року в Україні отабориться щонайменше 150 тисяч нелегалів з Центральної Азії та Африки. Більшість цих мігрантів потрапляють в Україну транзитом із Росії, Білорусі чи Кавказьких держав, однак повернути їх туди ми не зможемо - ці країни, на відміну від нас, не підписували з ЄС угоди про реадмісію. Більше того, Україна зобов’язалася приймати чужих нелегалів, не уклавши водночас потрібних угод про реадмісію з тими країнами, з яких ідуть найбільші потоки мігрантів. Абсурд, але відтепер ми змушені годувати чужих нелегалів, не маючи навіть правових підстав відправити їх на батьківщину.

Ця угода - данина України за "лояльність" Європи щодо українських громадян. Але про яку лояльність йдеться, якщо українці досі для подорожей за кордон змушені "вибивати" візи й платити за них чималі суми? Усі ми знаємо, через які приниження доводиться українцям проходити у консульствах, на митницях та за кордоном.

У той час, коли мільйони українців шукають заробітку в Європейських країнах, тут їхнє місце займають мігранти з Африки та Азії. Кількість чужинців, що прибули в Україну останніми роками, також обчислюється мільйонами. Тепер до них додаватимуться ще й нелегали з країн ЄС.

Панівна лжееліта не зацікавлена у відстоюванні інтересів України на міжнародній арені. Ця комуноолігархічна верхівка продовжує жахливу диверсію проти корінної нації. Вона цілеспрямовано перетворює Україну на буферну зону між ЄС і Росією, осередок міжнародної злочинності та фільтраційний табір для мігрантів. Не важко уявити, що наслідком цієї політики стане витіснення українців з рідної землі, денаціоналізація та неоколонізація країни".

Прес-служба ВО "Свобода"
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи