Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Конституційні збори – єдиний шлях змінити владу і забезпечити стабільність в державі

Категорія:

Перший крок – 17 січня 2010 року прийди на вибори – порви бюлетень!
16 грудня 2010 р. в прес-центрі УНІАН низка громадських загальноукраїнських організації проголосила курс на проведення Конституційних Зборів в Україні.

Організатори закликають громадян України 17 січня 2010 р. не обирати жодного з кандидатів в президенти, а на кожній виборчій дільниці обрати делегата на Конституційні Збори. Першим кроком має стати демократичний, ненасильницький спосіб протесту владі: кожен громадянин, який прийде на виборчу дільницю, не повинен віддавати свій голос за жодного з нав’язаних існуючої владою кандидатів, - він (громадянин) має відірвати половину бюлетеня в кабінці для голосування й тим самим запобігти фальсифікації. Частина бюлетеня має стати голосом за свого делегата, якого виборці повинні обрати на своїй виборчій дільниці. Про це заявив один з організаторів О.О. Скіпальський та оприлюднив відповідне Звернення, яке вже підписали десятки організацій з усіх регіонів України.

Базовою організацією цієї акції стала всеукраїнська громадська організація «Народна гвардія України», що об’єднує колишніх військових офіцерів. Лідер організації О.Я. Чаповський заявив: «в результаті діяльності правлячої верхівки під загрозу поставлена безпека держави та її існування, повністю розвалена військова організація держави. Ми розуміємо, що жоден з кандидатів в президенти не здатен змінити ситуацію на краще. Тільки через механізм Конституційних Зборів ми можемо в легітимний і конституційний спосіб змінити систему влади і забезпечити стабільність. З цією метою ми вже створюємо штаби у всіх регіонах України.

В своєму виступі Голова виконкому всеукраїнського Трудового руху “СОЛІДАРНІСТЬ” К. Ільченко сказав: “Прийшов час змінювати владу. В Україні немає поділу на схід - захід. Луганщина буде бойкотувати вибори і підтримує ініціативу Оргкомітету Конституційних Зборів”.

Гість Пресс конференції А.Пінчук підтримав ініціативу і підкреслив, що Громадська Асамблея України, що об’єднує більше 400 громадських організацій, підтримує ідею проведення Конституційних Зборів України.

Юрій Збітнєв підкреслив, що ще в 2007 році було створено Оргкомітет Конституційних Зборів, який на сьогодні об’єднує десятки організацій в різних регіонах країни, які теж долучаються до цих процесів. Ю.Збітнєв детально зупинився на механізмі реалізації та підкреслив: “Єдиний легітимний спосіб повалення існуючої влади – це Конституційні Збори, і першим кроком кожного має стати акт громадянської непокори – прийти на вибори і порвати бюлетень, тим самим запобігши масовим фальсифікаціям. Кожен хто голосує за будь-кого з кандидатів в президенти – підтримує існуючу владу і чинить злочин проти себе, своєї сім’ї і свого майбутнього”.

Організатори прес-конференції підкреслили, що країні потрібна стабільність і вони готові її забезпечити в будь-який легітимний і конституційний спосіб. А регіональні штаби виконуватимуть не тільки організаційну функцію, але й створюватимуть кадровий резерв по всій вертикалі влади.


Завантажити:
Звернення щодо скликання Суверенних Конституційних Зборів України


Докладніше:
Конституційні збори



Оргкомітет Суверенних Конституційних Зборів України:
01054, м. Київ, вул. Павлівська, 18, оф. 100,
контактний телефон /044/ 494-18-77



В тему:

Прийди на вибори – порви бюлетень!

“Всі президенти однакові”
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи