Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Хроніка виродження: Пентагон починає прийом на службу відкритих педерастів

Міністерство оборони США заявило, що готове розпочати прийом на військову службу претендентів, які відкрито визнають, що вони - геї або лесбіянки.
Відповідну заяву Пентагон зробив після того, як у вівторок, 19 жовтня, федеральний суддя Вірджинія Філліпс відхилила апеляцію військового відомства і підтвердила прийняте раніше рішення про неконституційність заборони на службу в армії гомосексуалістів і лесбіянок, котрі не приховують свою сексуальну орієнтацію.

Водночас, в Міноборони США зазначили, що геїв-новобранців на вербувальних пунктах попереджають про те, що закон може змінитися.

До теперішнього часу в американській армії діяв закон Don’t ask, don’t tell (не запитують - не говори), прийнятий у 1993 році, який полягає в тому, що гомосексуалістам і лесбіянкам дозволено служити в збройних силах, але одночасно їм заборонено розкривати свою сексуальну орієнтацію, а військовому командуванню - запитувати про неї. За 17 років відповідно до цього закону було демобілізовано 13 тисяч осіб.


В тему:

Педерасти повинні бути знищені

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи