Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 17
  • Переглядів: 17

Голодомор дає Україні карт-бланш

Категорія:

Спецтема:

Все, що нас не вбиває, робить нас сильнішими. Правильне осмислення Голодомору робить український народ безстрашним: нас вже могло не бути на цій землі, а ми є! Нам нічого боятися, бо найжахливіше ми вже пережили.

Трагедія Голодомору вимагає глибшого, метафізичного осмислення. Людина (буквально – «гравець») розвивається шляхом багаторазових земних втілень. Оскільки людина є соціальною істотою, то життя – це школа не тільки для індивідуальних духовних сутностей, а й для народів. Які уроки винесли українці з Голодомору? Які додаткові можливості відкриває перед ними досвід пережитої колективної «клінічної смерті»?

НАС РЕАЛЬНО ХОТІЛИ ЛІКВІДУВАТИ

Геноцид українців в їхній родовій колисці – Україні – міг би призвести до асиміляції всього світового українства. Це подібно як у дерева підрубати корені. Тому порівняння з «клінічною смертю» не є перебільшенням.

Але ми вижили, отже здобули щось дуже важливе.

Ми здобули досвід перебування на межі життя і смерті. Люди, які пережили клінічну смерть, здобувають безстрашність. Їм тепер немає чого боятися, адже вони вже були мертвими, а якщо воскресли – значить так потрібно Вищим силам. Такі люди прагнуть жити у святості, бо встигли усвідомити себе втіленими духовними сутностями – цілеспрямованими і безсмертними.

ЗГАДАТИ ВСЕ!

Правильне осмислення Голодомору робить український народ безстрашним: нас вже могло не бути на цій землі, а ми є! Нам нічого боятися, бо найжахливіше ми вже пережили. 

Українці, які вмерли від голоду, народилися в нових тілах вже через рік або трохи пізніше – при першій же нагоді, див.: Реінкарнація при передчасній смерті

У підсвідомості цих втілених духовних сутностей дрімає пам’ять про те, як їх ліквідували «діти диявола» – підло, жорстоко, рішуче, з ігнорування всіх людських правил. В колективній свідомості цих українців визріває воля розпочати свою Гру і діяти за власними правилами.

ОСТАТОЧНЕ ВИПРОБУВАННЯ

Тепер можна відповісти на головне запитання: Чому? Чому нескінченно добрий Творець допустив цей безпрецедентний за масштабами і садизмом геноцид?

Щоб ми нічого не боялися, діяли рішуче, творчо, дерзновенно, не звертаючи увагу на завивання «прогресивного людства» і покладаючись передусім на власні сили.

Наше покоління зіткнулося з особливим викликом. Доведеться діяти на самоті, не дивуючись і не нарікаючи на те, що більшість буде вперто триматися застарілих сподівань і легких шляхів, які ведуть у прірву - писав Рональд Хіггинс у книзі «Сьомий ворог. Людський фактор у глобальній кризі».

Україна вже включилась у процес творення нової цивілізації. Він передбачає формування нового світогляду, нової соціальної організації, нових технологій. Важливо подолати інерцію мислення і не чіплятися за умовності загниваючої системи.

Все, що робиться з власної волі, – добро!
Все, що робиться з чужої волі, – зло!
Треба знати це коротке визначення добра і зла.

Цей арійський вольовий імператив було сформульовано 7 тисячоліть тому, коли наші предки творили новий світ. Його сенс в тому, що тільки свідомі добровільні вчинки сприяють розвитку людини. Навіть якщо людина допустить помилку, вона може її виправити, долучити до свого досвіду і піднятися на вищий рівень свідомості. Якщо ж людина діє під примусом, то для розвитку її духу – це змарнований час, які б добрі справи вона не робила.

Згідно з Золотим правилом етики, людина сама вибирає засоби, які щодо неї будуть застосовані Всесвітом: «Все, що робиш іншому, буде зроблено тобі». Вороги України перейшли всі допустимі межі і рішуче задіяли проти неї максимально можливі засоби – отже, погодилися з тим, що Україна має етичне право їх застосувати в тому ж самому, тобто необмеженому обсязі – звісно, якщо вона цього захоче.

Отже,

ЩО ДАЄ УКРАЇНІ ВИПРОБУВАННЯ ГОЛОДОМОРОМ?

Воно дає нам безстрашність і повну свободу творчості. У цьому світі не існує нічого, що може нас обмежити – окрім правил Творця Всесвіту і нашого власного бажання.

Свобода від обмежень перестарілого світу – це обов’язкова вимога до планетарного Центру, який починає творити новий світ.

Хай Буде!

Продовження: Новітній український етнос і архетип Білого Вепра у війні з Мордором


В тему:

Наші інтереси: 

Знання минулого відкриває браму майбутнього. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи