Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Братва популяризує блогера Миколу Сухомлина (відео)

Категорія:

Українському блогеру та журналісту Миколі Сухомлину погрожували через відео, розміщене на його сторінці на Facebook, а 1 червня профіль було взагалі заблоковано. Можете не сумніватися: після цього популярність його дописів стрімко піде вгору.
Як повідомив Микола Сухомлин, 17 травня він опублікував у своєму профілі на Facebook відео журналіста Олексія Мацуки, на якому видно, як губернатор Донецької області Анатолій Близнюк їздить на шикарному автомобілі – Mercedes S-класу з тюнінгом, вартість якого перевищує 700 тис грн.



Коментар до цього відео

Це було відповіддю на пропозицію Близнюка «скинутися на дороги». Губернатор Донеччини запропонував жителям Донецька скинутися грошима на покращення стану доріг, оскільки в бюджеті таких коштів немає.

Після цього новина з посиланням на профіль Сухомлина в Facebook була опублікована на Українській Правді та кількох інших онлайн-ЗМІ.

За словами блогера, саме після появи цих публікацій до нього почали надходити «приватні рекомендації» з проханням видалити відео, і з часом вони набули все більш загрозливого характеру. Зокрема, невідомий чоловік подзвонив йому по телефону, сказавши, що на журналіста «найдуть управу».

1 червня 2011 року профіль Сухомлина був видалений з Facebook. Його сторінка була досить популярна в соціальній мережі, оскільки щодня блогер публікував політичні жарти, карикатури та відеоролики.

Сухомлин уже написав два офіційні звернення до адміністрації Facebook, але вважає, що видалення було здійснено автоматично – за допомогою стандартних методів сайту. Адже коли на певний контент починає приходити багато скарг, його автоматично видаляють.

Наразі Сухомлин чекає відповіді від Facebook, а тим часом завів новий профіль, де продовжує публікувати анекдоти про українських політиків.

Про те, як влада зробила суперпопулярним взагалі невідомого блогера, читайте у статті: Інформаційна зброя існує тільки в атакуючому варіанті (відео)


В тему:

Держава-гвинтокрил. Інформаційна стратегія Третього Гетьманату

Золоте правило етики, або Залізний закон розплати

Український неофеодалізм: Корупція як основа відносин

Нова угода снайперів

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи