Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

КМДА має управління по боротьбі з туризмом

Управління туризму, готельного господарства та курортів Київської міської державної адміністрації фактично веде роботу не з розвитку, а по боротьбі з туризмом у столиці України.
Такий однозначний висновок можна зробити з офіційної відповіді начальника управління М. Грицака від 1 червня 2011 року на запит щодо надання фотографій Києва за проханням туристичного оператора «DERTOUR» з Лондону, який повідомив про потенційне бажання відкрити тури вихідного дня у Київ та ще 5 міст України для англійців.

«…інформуємо, що у власності Головного управління відсутні фотоматеріали щодо туристичної привабливості м. Києва», – пише у своєму листі київський чиновник, який відповідає за розвиток туризму в місті, та, згідно своїх функціональних обов’язків, має сприяти іноземним туристичним операторам у розвитку сфери в’їзного туризму в місті.

Отже, управління туризму, готельного господарства та курортів КМДА повідомило, що за рік до проведення ЄВРО-2012 воно нездатне зробити елементарних дій для залучення туристів із Західної Європи – а саме, надати фотографії міста англійському туристичному оператору.

Виникає питання: якщо управління туризму Київської міської державної адміністрації не може надати фотографії столиці України для іноземного туроператора, то що воно взагалі може?

Суть справи: 24 лютого 2011 року до представників сайту розвитку туризму в Україні UkraineCityGuide.com, створеного громадською організацією «TrustDevelopmentUkraine», звернувся один із провідних туристичних операторів Західної Європи «DERTOUR» (Лондон, Англія), який працює на світовому туристичному ринку вже понад 50 років. Він повідомив, що вивчає можливість возити туристів з Великобританії до міст Донецьк, Львів, Одеса, Ялта, Харків та Київ, фотографії яких йому потрібні.

Представники UkraineCityGuide.com звернулися у телефонному режимі до відповідних профільних підрозділів міських рад всіх шести міст. В результаті фотографії Львова, Одеси, Донецька та Ялти були надіслані до Лондона достатньо оперативно. В свою чергу, працівники управління туризму, готельного господарства та курортів КМДА відмовились вести адекватну розмову по телефону. В результаті був зроблений офіційний запит на ім’я голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова, в якому ситуація була докладно описана.

У відповідь, представники UkraineCityGuide.com фактично отримали відмову у наданні фотоматеріалів щодо туристичної привабливості м. Києва.

У зв’язку із цим, громадська організація «TrustDevelopmentUkraine» вже офіційно звернулася до Президента України Віктора Януковича з проханням про «втручання у ситуацію з дискредитації міжнародного іміджу керівництва української держави та нанесення збитків економіці країни, які вчиняє керівництво Київської міської державної адміністрації своєю протидією іноземному туристичному оператору у його бажанні возити англійських туристів в столицю України».


Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи