Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Восьмирічний школяр відтискається від землі 1800 разів

На Тернопільщині другокласник Тарас Хомут з міста Бучач після трьох років тренувань бʼє рекорд Гіннеса з відтискання від землі. Зараз він може не підіймаючись з упору лежачи зробити 1800 відтискань.
„В Книзі рекордів Гіннеса в віковій категорії до 15 років зафіксований результат 10-річного румуна. Той відтиснувся трохи більше 1400 разів. Ще в травні Тарас зробив на відео 1500 відтискань. Зараз робить 1800", — розповів Gazeta.ua тренер школяра Андрій Винниченко.

Відео з результатом хлопця відіслали в Книгу рекордів України. Наразі відповідь звідти не надійшла. Давати заявку в книгу рекордів Гіннеса не планують. За це потрібно платити 30 тисяч гривень.

„Хлопець робить це для власного задоволення. Ніякої хімії для результату не вживає. Можливо колись така підготовка знадобиться йому при вступі в ВУЗ. Та й іншим приклад буде – в молоді ж зараз зовсім інші цінності", — додає тренер.

Винниченко зазначає, що для відмінної оцінки в школі Тарасу в його віці достатньо було б відтискатися 10 разів. Однак сам хлопець, захопившись такими вправами три роки тому, планує покращувати свій результат.

„Коли він відтискався 100-200 разів, я з ним дуже сварилася. Казала, що це забагато для нього. Але потім поїхали в фіздиспанер, і лікарі мене заспокоїли. Сказали, що син абсолютно здоровий і може продовжувати заняття. Головне, щоб був постійний нагляд. Тепер Тарас тренується тричі на тиждень", — каже мама рекордсмена Ольга Хомут.


В тему:

Глобальна криза і нова раса

12-річна киянка Юлія Осьмак перемогла в молодіжному чемпіонаті з шахів у Греції

Дівчинка-кілер

Героями не народжуються

Мистецтво перемагати

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи