Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 13
  • Переглядів: 20

Арійство (арійське хрестиянство) – реставрація релігії Золотої доби Трипілля

Дослідження вчення Ісуса Хреста, текстів Доброї Новини, документально зафіксованих історичних подій та археологічних знахідок дозволяє скласти уявлення про особливості первинного, арійського хрестиянства, або арійства.

Слово «хрестиянство» походить від імені його засновника – Ісуса Хреста. Проте саме це ім’я походить від гелленського терміну «хрестос». Ним традиційно позначали реалізовану людину, що досягнула боголюдського рівня еволюції, є носієм вищих знань і божественної свідомості.

Цей найвищий рівень людського розвитку в Євангелії також позначається терміном «Син Божий»: «Озвався Симон Петро й каже до Нього: Ти хрестос – Син Бога живого. І Він наказав їм гостро, щоб вони нікому не казали, що Він хрестос» (87). Тому-то у своєму глибинному значенні «хрестиянство» – це світоглядно-практична система, спрямована на досягнення стану боголюдини – хреста, сина Божого.

Розвиватися в цьому напрямі – це головна настанова Ісуса своїм учням: «Ви ж не давайте себе звати: учитель; один бо ваш учитель, а ви усі брати. Та й батька собі теж не іменуйте на землі: один бо у вас Батько – той, що на небесах. Ані наставниками не давайте себе називати, один бо ваш наставник – хрестос» (130). У цьому епізоді «учитель» – це Ісус (учні називали Його своїм учителем, пізніше – господом, тобто керівником, повновладним господарем). «Батько» – це Творець Всесвіту, якого ще називають Сварог, Брахма, а «хрестос» – це боголюдський стан як мета людського розвитку, універсальний орієнтир, абсолютний наставник для всіх часів і народів.

Термін «арійське хрестиянство» – це вимушена тавтологія, тимчасово застосовувана для того, щоб чітко відмежувати її від своєї протилежності – іудохристиянства. Річ у тім, що хрестиянство – це рух до боголюдської реалізації, тому вже за визначенням воно є пасіонарним, ярим, арійським. Хрестияни (саме так первинно писалося це слово) – це були послідовники Ісуса Хреста перших століть нової ери, які й забезпечили пасіонарний спалах і стрімке розгортання арійства по всьому світу.

Саме хрестиян називали «святим народом», бо вони несли з собою святість, світло, здоров’я, красу, ясність, оптимізм, ентузіазм творців нового світу. Іудохристиянство з’явилося пізніше як антисистема, що рухалася за хрестиянством і паразитувала на ньому. Тож якщо говорити прямо, то хрестиянство – це синонім слову арійство, а хрестияни – це істинні арії.

Корені хрестиянства знаходяться в Золотій добі арійської раси. Хрестиянство було реставрацією Золотої доби епохи Трипілля і діючим прототипом для творення Золотої доби нового циклу.

Продовження: Арійські обряди та настанови
 


В тему:

Модель «Галілея»: програма-інсталятор Золотої доби

Добра Новина Ісуса Хреста, Сина Божого (автентична Євангелія)

Хрестос і хрістос

Здоров’я людини і простори буття

Галілея і хрестиянство: українські корені

Оптимізм Золотої доби і чесноти доби Заліза (аудіо)

Рене Генон. Криза сучасного світу

Трипільська релігія

Внутрішній монолог і Живе Слово

Лелеки в небі
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи