Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Олег Скрипка викриває агресію дегенеративного мистецтва

«Львів – серйозна опорна точка українства. Якби не було львівської позиції щодо націоналізму, то питання, чи взагалі існувала б Україна», — вважає фронтмен «ВВ» Олег Скрипка.
На прес-конференції у Львові він зробив комплімент Львову за його позицію, якої немає більше у жодному місті України, однак одразу ж відзначив, що останнім часом місто русифікувалося.

«Афіші і радіо міста свідчать про те, що воно не є українським, — вважає Скрипка. – Пропагандистська машина на чолі з КДБ хоче русифікувати Львів і не допускає, щоб тут виступали такі музиканти, як «ВВ».

За словами Скрипки, у гурту, як і у більшості українських музикантів, які не відносяться до «попси», зараз практично немає нормальних концертів. На думку музиканта, це свідчить про те, що суспільство хворе. Коли наприкінці існування Радянського Союзу рок-музику підтримувала держава, то тепер державні кошти йдуть на підтримку попси.

«Наша естрада олігархічного походження, і крім того качає з держави гроші, — каже Олег Скрипка. – Поплавському з його «Кроком до зірок» за часів Кучми давали 1 млн. грн., тепер дещо менше. А коли я прийшов до однієї дуже відомої людини, яка займається культурою, і попросив кошти на свій фольк-фестиваль «Країна мрій », то він мені відповів, що учора ходив на Поплавського і той співає українською, і що таку музику потрібно підтримувати. Вони паразитують на нашому культурному тілі і ще й поступово знижують планку професійності у виконавців». ЗІК
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи