Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Тиждень моди в Україні

Світ:

Колекція Міри Франкевич виявилась єдиною справді українською.
Тиждень моди в Україні (Ukrainian Fashion week) показав, наскільки та мода, яку нам зараз нав’язують, є абсолютно неукраїнською. Як можна розцінювати те, що одну з провідних “українських” дизайнерок розхвалюють на всі лади за те, що вона свою колекцію для “Тижнів моди” зробила абсолютно неукраїнською.

Приємним винятком у цьому плані була колекція Міри Франкевич, яка виділялася своєю українською самобутністю та неповторністю. В якості звукового супроводу до показу була використана музика українського гурту “Гайдамаки”, що теж надало свого особливого шарму. Єдиним на мій погляд недоліком є те, що серед моделей була й одна мулатка – це руйнувало всю струнку картину світогляду українця. Але, що таке модель-мулатка порівняно з тим, що постійно руйнується весь світогляд українців, починаючи з мови і одягу і закінчуючи економікою і суспільним життям.

Колекція Міри Франкевич виділялася не лише вишуканістю й жіночністю. Вона була суто українською. У колекції використані в основному західноукраїнські мотиви, що робить її привабливою і колоритною навіть для самих українців. Крім того це одяг для всіх психотипів жінок, на різні сезони та різні події. В колекції навіть знайшовся повсякденний одяг, що є величезною несподіванкою для сучасних колекцій відомих модельєрів.


Фото Олександра Зленка спеціально для "Народного Оглядача"

В тему:

Повертаються в моду квітчасті українські вишиванки – тепер їх носитимуть і в Європі

Проект Сенсар: мова, одяг, Лінукс

Нова арійська культура: естетика, стиль, дизайн

Модна тенденція

Джинсові вишиванки: “мікс” українського й американського

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи