Аватар пользователя Народний Оглядач
Народний Оглядач
  • Visits: 0
  • Хиты: 0

Щеплення. Хто винен? Що робити?

Світ:

Стільки вже сказано про шкоду щеплень, що начебто і додати нічого. Але я не можу пройти повз цієї теми. Давайте разом подумаємо - як донести істину до людей? Як донести істину до лікарів? Як донести істину до чиновників? Що ми можемо зробити, щоб наші діти не страждали від хронічних захворювань внаслідок щеплень?
По-перше - взяти відповідальність за своїх дітей на себе. Не довіряти медикам і чиновникам їхню долю, цікавитися побічними діями всіх препаратів, які вам призначають. Спілкуватися з іншими батьками, шукати інформацію про інші шляхи лікування. Ліки - це завжди боротьба з симптомами, це боротьба з тими наслідками, які легко виявити. Але пам’ятайте, що саме причина не була знайдена тим лікарем, який прописав вам ліки.

І якщо ви знаєте, як вберегти свою дитину від щеплень і варварського ставлення лікарів, розповідайте про це іншим батькам, адже більшість мам навіть і не підозрюють про ту шкоду, яку мають щеплення та сучасні методи лікування. Ми за звичкою сподіваємося, що уряд і МОЗ зроблять це за нас, що вони не можуть діяти всупереч здоровому глузду.

Дуже рекомендую всім прочитати книгу Червонської Г.П. «Щеплення - міфи і реальність». Більш жахливих речей про нашу охорону здоров’я мені не доводилось читати. Застосовувані вакцини навіть не були випробувані на тваринах! А ті клініки, які самостійно це зробили, пишуть:

... Експерименти були проведені виключно на вагітних тваринах і на малюках після народження в такій послідовності введення вакцин, як передбачено календарем щеплень: БЦЖ, АКДС (тричі) і т.д. Про тривожні результати наших досліджень ми багаторазово в усній та письмовій формі інформували співробітників МОЗ , писали доповідні на ім’я президента АМН СРСР, директорів профільних інститутів ... Але всі заходи і прагнення розбудити - передати нашу тривогу організаторам охорони здоров’я і кураторам імунопрофілактики виявилися безрезультатними.

Результати спостережень кліністів особливо важливі тому, що на практиці, тобто до впровадження каскаду щеплень: БЦЖ, АКДС та ін. не було поставлено жодного досліду на тваринах «грудного віку» в такій послідовності використання вакцин, як це відбувається з новонародженими і грудними дітьми в нашій країні.

Крім того, обидва щеплення БЦЖ і АКДС містять формалін і мертиолят - дві отрути-консерванти, які вводяться до складу для того, щоб нібито знизити вплив антисанітарії під час виробництва та вакцинації. А те, що це вводиться безпосередньо в кров маленьким діткам - як це назвати?

Ось побічні дії формаліну: набряк Квінке, кропив’янка, ринопатія, астматичні бронхіти, бронхіальна астма, алергічні гастрити, холецистоангіохоліти, коліти, зміна шкіри у вигляді ліхенізації, еритеми, тріщин, лущення та ін; мертіолята: ураження центральної і периферійної нервових систем, нирок, зміна ферментативної мікросомальної фракції печінки, порушення діяльності серця й алергія.

Здавалося б, безглуздо і аморально ДОВОДИТИ небезпеку СОЛЕЙ РТУТІ для грудних дітей, коли широко відомі наслідки їхнього впливу на організм дорослої людини. Але нагадаю, що солі ртуті більш небезпечні, ніж сама ртуть. Ці отрути визнані небезпечними навіть при їхньому мікроскопічному вмісті в повітрі, у воді, в харчових продуктах ... А про вакцини нічого не сказано! А значить, вважають наші чиновники від медицини, шкоди ніякої немає. А те, що вони вводять ці отрути прямо в кров новонародженим, небезпечним не вважається.

Давайте залишимо емоції, і спробуємо розібратися - що таке вакцинування і чи потрібне воно?

Як в організм до людини може потрапити збудник хвороби? Через шкірний покрив при тактильному контакті, через легені з повітрям, через кишечник з їжею. У будь-якому з цих трьох органів збудник зустріне запеклу оборону з боку організму. На шкірі вискочить гнійник, в легенях - слиз, соплі, кашель, в кишечнику - блювота, пронос і т.д. Тобто антитіла почнуть вироблятися природним чином. Але ніколи збудник не потрапить безпосередньо в кров! Природою це не передбачено.

Але навіть якщо лікарі наполягають на вакцинації - ви повинні знати про побічні ефекти, про статистику, про небезпеку вторгнення чужорідних речовин в кров дитини. Прошу вас, передавайте один одному цю інформацію, бережіть своїх дітей від щеплень. Імунітет людини дуже сильний. Він сам з усім впорається.

Як раз під час написання цієї глави прийшла сумна новина - в Донецькій області померли двоє дітей від протидифтерійного щеплення. Думайте, чи можна довірити здоров’я своїх дітей людям в білих халатах ...

Переклад - sd.org.ua
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...