Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Бі-бі-сі почало «відбілювати» українських олігархів. З чого б це?

Категорія:

У програмі «для чайників» Олександр Волков і «експерти» нам дружно впарювали, що це звичайні українські хлопці, просто працюють по 24 години на добу.
Олександр Волков: Я думаю, що суспільство від цього, особливо наше, вилікується. Я думаю, що на Заході вже ніхто багатих людей олігархами не обзиває. Багата людина, ну й багата людина. Має вплив якийсь, і хвала йому. Аби цей вплив ішов на те, щоб це було на розвиток нашої держави і на те, щоб люди в нас жили краще. Хай буде їх хоч тисяча, хоч мільйон цих олігархів, якщо від цього люди будуть жити краще – я за це!

Максим Лациба: Олігарх – це не тільки погане. Олігарх має і багато позитивних впливів на економіку. По-перше, олігарх – це є крупний промисловець, це є інвестор, який інвестує, створює робочі місця, виплачує заробітні плати, є роботодавцем, продає товари і послуги і сплачує податки.

І так далі…

А варто було б згадати, як вони стали олігархами: корупція, економічні злочини в особливо великих розмірах (тобто розкрадання державного майна), замовні вбивства… Вимерло 6 мільйонів українців, 7 мільйонів поневіряються на чужині, в Україні один з найнижчих в Європі рівнів життя… Зате загальний статок "українських" мільярдерів удвічі перевищує прибуткову частину держбюджету, а донька Леоніда Кучми придбала за 160 млн. «зелених» найдорожчий будинок у Лондоні.

Краще почитайте про те, як умовити суспільство полюбити олігархів?

«Експерти» не знають, що керівник має право збагачуватися тільки разом з народом, яким він керує. Власність, отримана на прямому чи посередньому зубожінні суспільства, є ганебною і злочинною.

Термін «ганебна власність» походить з римського права, що є основою сучасної європейської правової системи. Згідно з цією традицією, «ганебне збагачення може бути стягнуто і від спадкоємця, навіть якщо злочин погашений». Тобто, згідно з римським правом, санкції за ганебне (нечесне) привласнення не мають терміну давності за цивільними позовами.

В сучасних європейських державах правовим відповідником «ганебної власності» є «брудні гроші» та їх «відмивання». Недоторканою є тільки суспільно визнана правильна (чесна) власність. Джерелом правильної власності є творча праця самого власника — створення ним нового продукту, нової суспільної цінності. Правильна власність особи — фізичної чи юридичної, — створюється лише внаслідок збагачення суспільства або ж законно успадковується, якщо раніше була чесною. Докладніше у статті Нова Угода партії снайперів


В тему:

Помер ще один міф – про правдивість Бі-Бі-Сі

Адреналіновий тест

У першому півріччі 2007 року (вперше з 1998 року) бідних людей у країні стало більше на 1,7%

Маніфест

Перезаснування держави

Президент повинен збагачуватися лише разом з українським народом

Відновлення смертної кари має стосуватися економічних злочинів в особливо великих розмірах

10 патронів — і в Україні буде порядок!

Мораль — засіб виживання і розвитку суспільств

Справжня Народна Самооборона. Досвід американської демократії






В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи