Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Депутати збільшили собі фінансування

Світ:

Парламент затвердив кошторис своїх витрат на поточний рік. Тепер депутати зможуть витрачати більше грошей на утримання своїх помічників та відрядження.

Вчора регламентний комітет ВР затвердив кошторис витрат на 2010 рік. Про це повідомив член регламентного комітету, народний депутат від БЮТ Валерій Камчатний.

За його словами, було прийнято рішення збільшити витрати на утримання помічників народних депутатів. Нагадаємо, що в 2009 році депутатам давали 17 тисяч гривень на місяць для виплати зарплат помічникам-консультантам. Ці гроші вони розподіляли на власний розсуд. В 2010 році це буде 18 тисяч гривень на місяць, повідомив Камчатний.

Крім того будуть збільшені витрати на перельоти та переїзди. «Однак, ця цифра номінальна, оскільки збільшення підуть на покриття заборгованості перед авіаперевізниками, залам офіційних делегацій аеропорту «Бориспіль» та перед Укрзалізницею», – сказав Камчатний.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи