Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Рух Третій Гетьманат: основні принципи

Світ змінюється. Дух перемін витає в повітрі. Крізь перегній вмираючої цивілізації проростають чисті паростки нового життя. Рух Третій Гетьманат – це світова українська єдність епохи глобалізації заради оновлення України. Наш Рух опирається на 30 тисячоліть розвитку Українського геосоціального організму і є процесом творення нової форми його існування на вищому рівні свідомості.

Рух не бореться зі старим – воно розпадеться без нас: всю свою енергію Рух концентрує на творенні нової української людини і нового суспільства. Рух не ідентифікує себе з жодною існуючою організацією – він працює зі світлими українцями, які є в будь-яких організаціях. Ми йдемо до соціального вдосконалення через персональне вдосконалення кожної людини.
(клацайте на фото, щоб збільшити)

На фестивалі Бойового гопака в Пирогово 5 червня 2010 р. Фото НО (sd.org.ua)
МІСІЯ, МЕТА, ІДЕОЛОГІЯ
1. Місія: Формування Української нації нового циклу, де нація – це структурований етнос. Ефективна нація структурована на три варни: брахмани (мудреці), кшатрії (воїни), господарники (бізнесмени і спеціалісти).
2. Мета: творення глобальної Української національної духовно-економічної держави-громади, що вкорінена у святу землю України і підтримує на ній лад згідно з Правилами Творця.
3. Ідеологія: Національний Солідаризм – братерська солідарність усіх варн української нації і дружня солідарність з іншими націями світу.
ТРИ ЗОЛОТІ ПРАВИЛА
1. Оновлюйся! 
Духовно: згадай, що ти втілена божественна сутність, що розвивається шляхом багаторазових земних втілень. Наш світ – це школа розвитку, поле змагальності та гартування духу. Життя – це божественна Гра. Слово «людина» означає «гравець».
Психічно: очищуй психіку, позбавляйся паразитичних програм і облудних стереотипів, відмовляйся від шкідливих звичок, гармонізуй і посилюй свою енергетику. Пізнай себе і знайти діяльність, яку любиш – тільки вона принесе тобі щастя і повагу людей.
Фізично: формуй здорове, сильне і красиве тіло. Пий чисту воду, споживай здорову козацьку їжу, твори навколо себе чистий простір, роби фізичні вправи, живи в русі.
2. Організовуйся! 
Людина відчуває щастя самореалізації тільки в середовищі духовно близьких людей свого етносу. Чисте притягується до чистого. Знаходь подібних до себе українців – бо тільки з ними можлива продуктивна довгострокова діяльність. Поширюй інформацію про Рух, навчай зацікавлених, працюй з оновленими, формуй громаду, підтримуй своїх.
3. Озброюйся!
В еволюційні змагальності перемагають сильні, просвітлені, технологічно оснащені спільноти. Оволодівай знаннями, вивчай сучасні технології, опановуй передову техніку. Українці є народом козаків – вільних озброєних людей. Тому вони відродяться тільки як козацька нація. Опановуй культуру вогнепальної зброї! Зброя позбавить тебе залишків рабства. Символ Руху: козак на драконі («Нова Раса»). Це оновлений українець, що опанував чотири земні стихії (символізовані драконом-семарглом) й вільно рухається у Просторі волі.
ПОСЛІДОВНІСТЬ РОЗГОРТАННЯ
1. Місцеві громади ТГ: сотня, школа, підприємство, клуб 
Працюємо тільки з тими українцями, яких особисто знаємо. Лідери гуртують громади однодумців, громади обирають сотників. Сотники взаємодіють тільки з тими сотниками, яких поважають і яким довіряють. Сотня – це водночас духовна громада, школа безперервної освіти, економічна структура і стрілецький клуб. Матеріальну базу сотні створює «брахманська економіка», основана на даруванні, пожертвах, безкорисному обміні.
2. Глобальна корпорація ТГ: духовно-економічна етномережа 
Сотні консолідуються в полки. В усіх країнах, де компактно проживають українці, має бути полк Третього Гетьманату. Полковники всього світу обирають Гетьмана, Головного радника і Головного аудитора. Всі знають один одного. На цьому етапі економіка етномережі доповнюється «економікою господарників» – ринковою економікою, основаною на еквівалентному обміні.
3. Держава-громада ТГ: нова цивілізаційна формація 
Глобальна українська етномережа творить Українську національну державу – правонаступницю Першого Гетьманату Богдана Хмельницького (1648) і Другого Гетьманату Павла Скоропадського (1918), діяльність якого була перервана більшовицькою окупацією. Поєднання глобальної етномережі і територіальної держави народжує формацію нового типу – духовно-економічну державу-громаду. У ній економіка дарування і ринкова економіка доповнюються «економікою кшатріїв» – державною економікою, що опікується фундаментальною наукою, передовими технологіями, військово-промисловим комплексом, ракето- і авіабудуванням, глобальними інфраструктурними проектами
ФОРМИ ВЗАЄМОДІЇ
1. Технології дистанційного спілкування: соціальна мережа Фейсбук, електронна пошта, Скайп, мобільний зв’язок. Головні інформаційні органи: сайт «Народний Оглядач», газета «Рада Козацька».
2. Сотенно-полкова структура: кожний активний українець може створити свою сотню або приєднатися до існуючої.
3. Спільні дії: сотні беруть участь у тих проектах, які їх цікавлять. Конкретні справи – кращий спосіб розвитку сотенної організації і висування талановитих полковників.
ПЕРША ДЕРЖАВА ІНФОРМАЦІЙНОЇ ЕПОХИ
Форма глобальної національної держави-корпорації ідеально відповідає сучасній епосі «глокалізації», адже поєднує глобальність духовно-економічної діяльності з локальністю традиційної національної держави корінного народу. Це буде перша держава інформаційної епохи, основана на новітніх досягненнях науки і технологій. Її засновником буде всесвітня українська етномережа з напрацьованим досвідом організованої діяльності й накопиченими ресурсами. Народження Третього Гетьманату знаменуватиме кінець старої цивілізації («кінець світу») і початок нової. Хай Буде!

В тему:
Український дракон, або конкурс на Президента
Facebook + Skype + Elgg: інструментарій для самоорганізації Третього Гетьманату
Стратегія етномережі «Третій Гетьманат» 2010–2011
Передплачуємо "Раду Козацьку" собі і друзям!
Рух Третій Гетьманат у мережі Facebook
Заснування Третього Гетьманату в запитаннях і відповідях
Відновлення порядку. Українська ідея третього тисячоліття.
Продай зомбоящик - купи комп’ютер!
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи