Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Оголосіть, будь ласка, увесь список…

Після того, як правляча коаліція «непорушного блоку комуністів з олігархами-капіталістами» вустами прем’єр-міністра пана Азарова заявила, що ситуація з гречкою під контролем і «всьо харашо, прєкрасная маркіза» даний продукт зник з прилавків магазинів. Така ж заява про борошно, передувала зникненню і його з крамниць, супер- і навіть гіпермаркетів.
Вельмишановний Миколо Яновичу! Від імені і за дорученням, а також від себе особисто хотів би почути від вас увесь список товарів, які в найближчий час зникнуть з вільного продажу.

Чи буде введено карткову систему? Чи зникнуть сірники, сіль, «сахер», свічки і увесь «джентльменський набір» товарів доведеної до ручки лише за декілька місяців «непорушним блоком комуністів і безпартійних» до України.

Мало хто нині в Україні розуміє, що зникнення з продажу гречки, це надзвичайно символічний знак. Гречка в Україні не є просто крупою. Це національний символ. Не даремно ж наш Пророк і Вчитель Тарас Шевченко, паплюжений «відморозком» Бузиною, називав українців «брати незрячі гречкосії». Гречка здавна була для нашої нації не лише продуктом харчування. Це був символ виживання нашого народу. Зникнення гречки з раціону завжди розглядалося в Україні як передвісник якогось суспільного катаклізму.

Але не хлібом єдиним живе людина. Є ще й Інтернет. Ось скажімо я в останні роки всіляко заохочую студентів, як це прийнято у Гарварді, спілкуватися зі мною через цю світову інформаційну мережу. Вони скидають мені свої реферати, курсові і бакалаврські, магістерські, проекти розвитку окремих галузей господарства і регіонів. Я їх правлю і відсилаю назад. Чистий Гарвард разом з Оксфордом, Йелем і Стенфордом разом узятими. Це я можу робити в 2 години ночі, на дачі, навіть перебуваючи під час відпустки за кордоном.

Великий же «реформатор» із тієї ж когорти «професіоналів», пан Табачник, вимагає, щоб професори університетів сиділи за своїми столами, які не обладнані ні комп’ютерами, ні факсами, ні принтерами, ні сканерами і дивилися у стіну. Або у вікно, кому що більше подобається. Ось такий рівень розуміння цією людиною сучасних систем навчання, які прийняті навіть, не боюся цього слова, у Буркіна-Фасо, бідній країні, розміщеній в Екваторіальній, пардон, мадам, у Субекваторіальній Африці.

І як це я – країнознавець, так помилився? Ганьба. Але ось такий собі Табачник продовжує «успішно» керувати освітою і наукою України. В економіці ця «успішність» полягає лише в підвищенні тарифів на все і вся, пенсійного віку, цін на всі групи товарів, злочинності, а в освіті – закритті українських шкіл. В релігійній сфері «команда професіоналів» відбирає церкви в українців і передає його Москві. Якщо вам відоме, крім названого, ще хоча б одне «досягнення» пана Табачника, я готовий його почути. Почую всіх!

Я про Інтернет не просто так, так би мовити для прикладу. «Реформатори» добралися й до нього. Вже оголошено, що чергова «стабільність» чекає нас і в сфері сучасних інформаційних технологій. Обіцяють підвищити ціни на флешки, диски і таке інше. Думаю, що в найближчий час і цей товар зникне з продажу.

Я вже не про гречку, борошно, бензин газ і таке інше. Хлопці, і подекуди дівчата, ну, будь ласка, оголосіть для народу, особливо для тих, які голосували за КПУ, Партію регіонів і блок Литвина, тобто за правлячу нині коаліцію, що ви ще плануєте утнути в найближчий час.

Ні, краще шепніть по секрету тим, які за вас не голосували, а то вони взагалі ні в чому не винні, але виявилися так же покараними, як і ті, які повірили в «покращення життя вже сьогодні». Ось і отримали по повній програмі. То лі єщо будєт, ойо-йой…


В тему:

Книга Петра Масляка «День Незалежності» – кращий подарунок родичам і друзям

Революції без лідера як нове явище світоустрою

Системна криза влади в Україні

Чому відбуваються революції: Туніс та інші…

Чому братва безумствує?

Де знайти нову еліту?

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи