Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Барак Обама - нелегальний мігрант, незаконний президент?

Якщо буде доведено факт шахрайства, то Обаму буде звинувачено в державній зраді, зміщено з посади і ув’язнено, а підписані ним документи скасовано.
Досі США вважалися державою білих людей, що твердо дотримуються Конституції. Президентом США має право бути тільки громадянин США, який народився на території США від батьків, які також є громадянами США.

Проте у 2008 році американським президентом став чорношкірий «політичний американець» Барак Хусейн Обама, що народився в Кенійському місті Момбаса – це підтверджено документально і засвідчено його бабусею, що була присутня при пологах.

Народження відбулося 4 серпня 1961 р., а законний шлюб батьки уклали 2 лютого – через 2 місяці після його зачаття, тобто зачаття відбулось поза шлюбом. Батьком Барака був чорношкірий етнічний кенієць з британським підданством, а мамою – біла американка. Проте на момент народження Барака їй ще не було 19 років, тому, при наявності батька-іноземця, її син не міг успадкувати від неї громадянство США – незалежно від місця свого народження.

Реєстрація Барака Обами кандидатом у президенти відбулась на основі комп’ютерної виписки з довідки про народження – без назви лікарні, прізвища лікаря і без підписів. У ній говориться, що Обама народився в Гонолулу на Гавайях (стали американським штатом у 1959 році). Проте ця довідка вважається фальсифікатом, оскільки на місці не виявилося (і не могло бути) жодних підтверджуючих записів.

Якщо цікаво – наберіть в пошуковій системі Інтернету або на youtube.com слова «Обама Момбаса», подивіться світлини документів та відеозаписи – і ви будете вражені масштабами цієї Обама-афери.

Рік тому компанія «Американ Он-Лайн» провела опитування суспільної думки: згідно з ним 85% американців вважають, що документи кандидата Барака Обами не були ретельно перевірені і їх потрібно наново дослідити.

На відміну від всіх своїх попередників, Обама юридично заблокував доступ до всіх своїх особистих даних в госпіталях Гавайїв і в Гарвардському університеті, де він навчався. На тлі цього скандалу, в березні 2009 року було внесено законопроект, що зобов’язує федеральну виборчу комісію перевіряти метрику і всі особисті дані кандидатів. Американцям цікаво знати, як Обама отримав громадянство, і хто був спонсором його політичної кар’єри.

Питання про неможливість президентства Обами порушувалося ще до виборів. Але тоді ці тверезі думки були заглушені шаленими звинуваченнями в расизмі і антисемітизмі (двоюрідний брат дружини Обами – ортодоксальний рабин).

Після обрання Обами президентом, значна частина білих американців вважає, що у них «украли їхню країну». Типові висловлювання: «Я вважаю, що наша нація зруйнована, це відбувалося протягом кількох десятиліть, а обрання Обами стало лише кульмінацією цих змін». «Є велика кількість людей, яким здається, що вони втрачають звичний уклад життя, що у них неначе вкрали країну, побудовану їхніми предками», – говорять експерти.

Деякі офіцери армії США подали офіційні звернення щодо неможливості виконання наказів головнокомандувача, який завтра може виявитися злочинцем.

Негативне ставлення до Обами посилюється тим, що він є прихильником абортів і гомосексуалізму, натомість виступає за обмеження прав американців на володіння вогнепальною зброєю.

Сьогодні питанням законності президента Обами займається Верховний Суд США, багато новин про це є на американському сайті www.wnd.com. У процесі незалежного розслідування виявилися численні факти інших фальсифікацій з документами Обами. Не відомо, як він став громадянином США.

На думку правників, може виявитися, що він взагалі нелегальний іммігрант, тобто такий собі «американський Сандей Аделаджа». Якщо буде доведено факт шахрайства, то Обаму буде звинувачено в державній зраді, зміщено з посади і ув’язнено, а підписані ним документи скасовано.


В тему:

Трамп винайняв приватних детективів, щоб з’ясувати, де народився Обама

Український дракон, або конкурс на Президента

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи