Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як знищують українців

Світ:

Поголовна вакцинація, що здійснюється в усьому світі з 50-х років, призвела до того, що нинішнє покоління сорокалітніх людей стало на третину безплідним, а у батьків, які ще здатні до дітонародження, але були піддані вакцинації, з 10 народжених дітей 8 мають уроджені дефекти.
Нещодавно на російську мову були перекладені книга полковника західної спецслужби Дж. Колемана «Комітет-300». Близько 30 років полковник вивчав таємні механізми керування світом і дійшов висновку, що глобальними процесами управляють 300 самих найбагатших сімейних кланів. Це, в основному, банко-торгово-промисловий капітал.

Цей «Комітет-300» замовив в 70-ті роки найбільшу науково-дослідну розробку. Коли результати були отримані, виявилося, що природні ресурси на Землі досить обмежені. І для комфортного проживання, такого як в Америці, природних ресурсів вистачить тільки на 1 мільярд чоловік.

Тоді було вироблено теорія «золотого мільярда», який «має право» протягом 100—150 років залишитися на Землі. У цей «золотий мільярд» увійшло населення США, Канади, Західної Європи, Ізраїлю, Японії. Як розумієте, ні українці, ні росіяни, ні татари, ні багато інших народів, що живуть із нами по сусідству, у цей мільярд не потрапили. Масові вакцинації є однією зі складових програми «золотого мільярда», тому що за допомогою медицини можна одержати цілком легальний доступ до тіла людини.

На превеликий жаль, міф про користь щеплень дотепер існує в людському суспільстві, однак жахлива правда про смертоносні діяння прищеплювальної індустрії сьогодні виходить назовні. Насамперед, вакцінальна політика диктується наднаціональними організаціями, зацікавленими в максимальному прибутку від застосування вакцин. Сюди відносяться: фонд Рокфеллера, Всесвітній банк, Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ), ООН і інші корпорації.

Як пише професор В. Барабаш, поголовна вакцинація, що здійснюється в усьому світі з 50-х років, призвела до того, що нинішнє покоління сорокалітніх людей стало на третину безплідним, а у батьків, які ще здатні до дітонародження, але були піддані вакцинації, з 10 народжених дітей 8 мають уроджені дефекти.

Останні виступи багатьох відомих фахівців в області вірусології показують, що вакцинації дають багато непередбачених наслідків, аж до зміни природи людини. Багато вакцин готуються на основі клітинних структур тварин і містять їхні віруси.

Міжвидова передача вірусів може призвести до розвитку нових страшних дегенеративних хвороб, про які зараз людство і уявлення не має. Так, гени й білки вірусу мавп SV-40, яким були заражені сотні тисяч доз вакцини проти поліомієліту в 1950-х р.р., були нещодавно виявлені в ракових пухлинах людей. Хто знає, якими новими вірусами тварин систематично заражаються вакцини в процесі їхнього виробництва й чим це нам загрожує?

Ніхто не гарантує відсутність численних ускладнень і навіть смертельних випадків. Небезпечні всі щеплення! Вони утягують людський організм у процеси, метою яких є підрив імунної системи, і можуть викликати ту хворобу, «захистити» від якої вони призначені.

Учені стверджують, що мова йде про широкомасштабні експерименти, які проводяться на наших дітях. На немовлятах експериментують, як на морських свинках…

Сучасні рекомбінантні генно-інженерні вакцини містять ряд отруйних речовин: солі ртуті, гідроокис алюмінію, полісорбент і ін. Що ще сховали генні інженери в ці вакцини? Добре відомо, що можна «підселити» туди ген іншого вірусу або ген будь-якого онкологічного захворювання. Постачальниками цих вакцин є фармацевтичні фірми іноземних держав і різні приватні фонди, сумлінність яких викликає великий сумнів…

Після розпаду СРСР історію України можна розглядати як низку провокацій і народних нещасть, які змінюють одне-одне. Нас хотіли задушити безробіттям і вбогістю, споїти, розбестити й отруїти наркотиком, розколоти політичними інтригами й увергнути в полум’я громадянської війни. Після невдалої спроби втягти країну в НАТО проводиться каральна операція (?) — вакцинація всього боєздатного й репродуктивного населення генно-модифікованим щепленням на абортованому матеріалі від кору й краснухи, смертоносні плоди від якої не змусили себе чекати.


Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи