Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Подайте недоторканому пацифісту

Лідер проекту "Громадська позиція", народний депутат Анатолій Гриценко звернувся до громадян за допомогою у зборі коштів для участі в президентських виборах, "щоб до влади потрапили не тільки мільйонери, як цього хотіли БЮТ і Партія регіонів, збільшуючи суму застави вп’ятеро", - жалібно повідомляє його прес-служба в суботу.

"У мене немає власних мільйонів - не накрав. В олігархів грошей теж не брав - тому що на посаді президента реалізовуватиму власну, а не їхню програму. Захищати інтереси всіх 46 мільйонів громадян, а не декількох сімей. Займати грошей теж не буду - оскільки з президентської зарплати не зможу їх повернути. Тому прошу вашої підтримки - щоб разом ми зібрали 2,5 мільйона грівень, які необхідно внести як заставу для участі у виборах", - сльозогінно йдеться у зверненні ліберала Гриценка.

За словами недоторканого народного депутата, його часто називають найкращим, проте непрохідним за браком коштів і відсутністю на телевізійних екранах.

Від НО. Кіт Базиліо, як і його поплічниця Ліса Аліса, без сумніву, є негативним персонажем, проте, на відміну від неї, він набагато тупіший (Вікіпедія).
 


В тему:
Проект Гриценко = Проект Яценюк
Ще один клоун
Вдумливі розстріли і ввічливі арешти бидлоеліти врятують Україну!
111 (свято наближається)
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи