Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 18
  • Переглядів: 19

Режим самовідновлення. Натисни кнопку!

Категорія:

Ознакою досконалої технічної системи є наявність режиму самовідновлення. Прикладом є сучасні космічні апарати, складні комп’ютерні комплекси. Або ж згадайте фільм «Термінатор-2»: коли «Шварцу» стає зовсім погано, він вмикає резервне джерело живлення і продовжує діяти. Людина — це найдосконаліше Боже створіння. Творець передбачив в її конструкції «образ Божий» — точну інформацію про те, якою вона має бути в ідеальному стані.

140419-isus.jpg

Радіймо, арії!
Радіймо, арії!

Відповідно, людина має механізм, що дозволяє їй відновитися, тобто наблизити свій реальний стан до ідеального «шаблону». Причому без жодної хімії, уколів і пігулок — для цього потрібні лише знання і воля їх застосувати.

Про випадки спонтанного самозцілення, аж до регенерації втрачених органів, існує чимало повідомлень. Найчастіше вони пов’язані з феноменом віри, коли людина щиро і переконано звертається за допомогою до вищих світлих сил. Тоді в ній щось «перемикається» і вона отримує бажане. Найчастіше зцілення відбуваються у святих місцях, адже з ними пов’язані великі запаси психічної енергії, накопичені віруючими людьми. Тож саме тут найбільша вірогідність отримати доступ до цієї чистої енергії й використати її для свого оздоровлення.

ДЕРЗАЙ, ДОЧКО!

Надзвичайно показовий приклад миттєвого самозцілення подає Євангеліє в оповіданні про жінку, яка «дванадцять років страждала на кровотечу й натерпілась чимало від багатьох лікарів та витратила все, що мала, а полегші ніякої не зазнала, ба й, навпаки, ще гірше їй стало» (Марко 5.25-26). Погодьтесь, виглядає цілком актуально, адже сучасна медицина також не лікує хронічні хвороби. Так от, ця жінка «почувши про Ісуса, підійшла в натовпі ззаду й доторкнулась Його одежі. Мовила бо: «Як доторкнуся до його одежі — видужаю». І висохла тієї ж хвилини її кровотеча, і вона почула тілом, що видужала від недуги. Ісус, вмить почувши, що з Нього вийшла сила, обернувся до народу і спитав: Хто доторкнувся до моєї одежі? А що всі відпекувались, Петро мовив: Бачиш, як натовп тиснеться до Тебе, і питаєш: хто Мене доторкнувся? Ісус сказав: Хтось доторкнувся до Мене, бо Я чув, як сила вийшла з Мене. І озирнувся навколо, щоб побачити ту, що так вчинила. Жінка ж, налякана, побачивши, що не втаїться, — знала бо, що сталось з нею, — тремтячи підійшла й, упавши Йому до ніг, призналася перед усіма людьми, чому до Нього доторкнулась і як негайно одужала. Він їй сказав: Дерзай, дочко! Віра твоя спасла тебе. Іди в мирі й будь здорова від твоєї недуги».

Євангеліє (Добра Новина) — це послання сучасному кризовому людству. Яку важливу інформацію доносить до нас згадане оповідання?

По-перше, жінка мала волю зцілитися. Вона вірила, що це можливо, була в цьому твердо переконана. Слово «віра» означає вищу силу духовного походження. Ісус вживає слово «віра» саме в значенні «сила»: «Істинно кажу вам: коли матимете віру хоч як зерно гірчичне, і горі оцій скажете: Перейди звідси туди, то й перейде вона, і нічого не буде для вас неможливого» (Матвій 17.20). Джерелом віри є правильний світогляд, адже людина здатна робити лише те, що вважає можливим. Тому-то такий величезний потенціал віри в малих дітей — для них бо немає неможливого: «Істинно кажу вам: хто царства Божого не прийме, як дитина, той не ввійде до нього» (Лука 18.17), «Царство Боже здобувається силою, і ті, хто застосовують силу, схоплюють його» (Матвій 11.12). Тут йдеться саме про силу віри. Нагадаємо, що євангельське Царство Боже — це боголюдський стан, коли божественне начало людини царює над всім її єством.

По-друге, згадана жінка вступила в духовний контакт з Ісусом та пов’язаною з ним енергією. Вона «налаштувалася на його хвилю», увійшла з ним в резонанс. Фізичний доторк був лише «спусковим гачком» для енергетичної взаємодії.

По-третє, після «короткого замикання» жінка миттєво отримала стільки енергії, скільки їй було потрібно для зцілення. Очевидно, порція була немалою (адже жінка була серйозно хворою), тому Ісус відразу ж відчув витікання енергії.

По-четверте, Ісус висловив радість, що жінка спромоглася це зробила своїми силами. Він заохотив її розповісти всім навколишнім людям про те, що з нею сталося, і подав її вчинок як добрий приклад для інших. Тому що добрі справи кожної людини повинні ставати набутком всього суспільства — це надихає людей і заохочує їх до вдосконалення. В арійській традиції чесне відкрите життя і широке інформування про свої шляхетні вчинки називається «шляхом слави». Якщо хочемо жити у світлі та здоров’ї — треба активно наповнювати свій інформаційний простір позитивними, світлими, життєстверджуючими новинами: «Хай світить перед людьми ваше світло, щоб вони, бачачи ваші добрі вчинки, прославляли вашого Батька, що на небесах» (Матвій 5.16).

Отже, кожна людина має в собі інформацію про стан ідеального здоров’я і може сама себе зцілити. «Дерзай, дочко! Віра твоя спасла тебе», — це одне з найголовніших послань Доброї Новини. Людина здатна до самовідновлення! А для того, щоб ніхто в цьому не сумнівався, Ісус дозволив себе вбити і здійснив ВОСКРЕСІННЯ — цілковите відновлення свого понівеченого тіла. Ця подія є найвищою точкою Доброї Новини, а її матеріальним підтвердженням є Туринська плащаниця — фотографія Ісуса в момент його воскресіння. На ній зафіксовано миттєвий і надзвичайно потужний спалах чистої енергії, який і випалив на поверхні полотна зображення Боголюдини.

Отже, потрібна енергія. Де сьогодні реально її взяти? Найнадійніше було б згенерувати її власними силами, щоб ні від кого не залежати. Але як? Звернімось до думки найбільшого експерта в царині зцілення і самозцілення — Ісуса Хреста. Він розкрив таємницю того, що найбільше руйнує людину: «І, прикликавши знову народ, промовляв до нього: Слухайте Мене всі й розумійте. Нема нічого зовнішнього для людини, що, входячи в неї, могло б її осквернити; те, що виходить з людини, те оскверняє людину» (Марко 7.14-15). «З нутра бо, з серця людини, виходять лихі думки, недобрі наміри, розпуста, злодійство, душогубство, перелюби, загребущість, лукавство, обман, безсоромність, заздрий погляд, наклеп, гординя, безум, богохульства. Уся ця погань виходить із нутра й оскверняє» (Матвій 15.10-20).

Річ у тім, що людина — це триєдина істота, яка має дух (є втіленою духовною сутністю), психіку (душу) і плоть. Саме від стану духу й душі безпосередньо залежить біоенергетика людини, яку зазвичай позначають словом «біополе». Якщо здорове біополе, то здорова й плоть. Навіть якщо людина пошкодить себе на фізичному рівні, скажімо, з’їсть неякісну їжу чи застудиться, то потужне біополе підтягне її плоть до ідеального внутрішнього «шаблону», до стану здоров’я. Звісно, зовнішні чинники (температура, вологість, харчування, електромагнітні поля, інфекції тощо) також впливають на людину, але головним чинником фізичного здоров’я все ж таки є гармонійне біополе. Якщо ж воно деформоване, то жодні ліки чи фізичні процедури нічого не дадуть. Саме цю істину й доносить до нас Євангеліє.

Залишилося вияснити спосіб формування здорового біополя. Тут логіка проста: якщо погані думки і брудні слова руйнують «нутро» людини, то для його відновлення потрібні добрі думки і чисті слова. Навряд чи хтось буде заперечувати зцілюючу силу позитивного мислення і доброго слова. Ще більшу силу, як відомо, мають спеціальні молитви і замовляння. На жаль, їхня дія дуже індивідуальна, тож такого роду лікування зазвичай займає тривалий час, а якщо й допомагає, то не всім і не завжди.

ЖИВЕ СЛОВО ТВОРИТЬ ЖИТТЯ

Розв’язок цієї проблеми знайшов український лікар і мислитель Олександр Філатович. Будучи досвідченим хірургом і терапевтом, він зрозумів, що сучасна медицина бореться не з причинами, а з наслідками. Причини ж заховані в світоглядних і біопольових деформаціях. Після наполегливих багаторічних пошуків він відкрив метод відновлення людського біополя, який згодом довів до технологічного рівня, придатного для масового застосування.

В Україні ця технологія відома під назвою «Живе Слово», передусім завдяки вдячним відгукам тисяч людей, які здобули досвід самозцілення. Серед них є чимало журналістів, урядовців, парламентарів, тому повідомлення про технологію вольового самовідновлення можна знайти в урядових та парламентських газетах, журналах, електронних ЗМІ. Зокрема, щомісячні зустрічі з Олександром Філатовичем відбуваються в живому ефірі загальноукраїнського «5 каналу» в телепрограмі «5 елемент». Найбільше ж інформації про технологію та її автора сконцентровано на інтернет-сайті «Народний Оглядач».

Як практично відбувається самозцілення? Людина читає спеціальні гармонійні тексти — своєрідну духовну поезію — і відновлює своє біополе, а вже до нього неминуче «підтягується» її плоть. Зцілення досягається виключно власними силами: світлим словом і світлою думкою. Всі зовнішні чинники — харчування, вода, здоровий спосіб життя, спілкування зі світлими людьми — також важливі, проте мають допоміжний характер. Найважливіше, що люди, які здобули практичний досвід самозцілення, потім навчають своїх знайомих — і Україною котиться хвиля оздоровлення.

Віра людини та її цілеспрямована праця над собою здатна подолати будь-які недуги. На цю перспективу вказує досвід зцілення тисяч людей від хронічних хвороб, повного відновлення після інфарктів та інсультів. Безслідно «розчиняються» хвороби, які офіційна медицина вважає невиліковними. Не секрет, що вона не лікує хронічні хвороби, а лише послаблює їх прояви, дає тимчасове поліпшення. І тепер ми розуміємо чому. Бо вона працює лише з фізичним тілом людини, тобто з проявленими наслідками хвороб, ігноруючи їх духовно-світоглядні та психоенергетичні першопричини. Цієї теми ми вже торкалися у статтях «Живе Слово в демографічній стратегії Третього Гетьманату» і «Світоглядні основи вакцинації».

СКАНУВАННЯ І РОЗЧИНЕННЯ

Уявіть собі електромагніт у формі ідеальної кулі, який утримує навколо себе певну пластичну оболонку. Магнітне поле достатньо потужне, тому ця тісно облягаюча оболонка також має форму ідеальної кулі. Тож навіть якщо її в якомусь місці деформувати, то через певний час вона повернеться до попередньої форми. А тепер уявіть, що сила магнітного поля різко послабилась. Тоді за найменшого доторку ця оболонка може відстати від поверхні кулі — подібно як штукатурка відстає від стіни. Як її повернути на місце? Просто беремо і механічно притискаємо. «Штукатурка» стала на місце, проблема начебто вирішена — проте навколо виникли нові відшарування та тріщини. Тобто в цілому стало ще гірше. Єдиний спосіб повернутися до ідеального стану — підвищити потужність магнітного поля, і тоді все природно владнається.

«Електромагніт» — це психоенергетичний каркас людини, «пластична оболонка» — це людська плоть. Послаблення біополя призводить до фізичних деформацій у вигляді хвороб. Спроби суто фізичного впливу створюють лише видимість вирішення проблеми. Тому то й кажуть, що заліковуючи одну хворобу, людина здобуває кілька нових. «Одне лічиш, друге калічиш» — це про методи нинішньої медицини. Серед них є й чимало корисних, тож їх можна і треба ефективно застосовувати — але лише як допоміжний засіб до головного — відновлення гармонійного біополя.

У процесі читання людиною Живого Слова перш за все відбувається автоматичне сканування її внутрішньої структури. Персональна система самозцілення людини визначає ділянку найбільшого відхилення її реального стану від ідеального. Ця зона найбільшої деформації позначається як «проблема номер один» і саме тут відбувається концентрація зцілюючої енергії, згенерованої і накопиченої людиною в процесі читання. Вилікування хронічної хвороби відбувається через її загострення: недуга виходить з людини, виявляючи себе виразними зовнішніми проявами. Зазвичай таке зцілююче загострення триває від одного до трьох днів. Після цього система самозцілення знаходить «проблему номер два», знову її безслідно «розчиняє», потім знаходить наступну проблему і так далі до повного відновлення.

ЗА ПРИКЛАДОМ БОГОЛЮДИНИ

Швидкість відновлення залежить від кількості енергії, яку згенерує людина в ході читання Живого Слова. Чим більше енергії — тим швидше зцілення. Володіючи величезним запасом психічної енергії і маючи підтримку Творця, Ісус здійснив відновлення свого тіла по всьому об’єму — у вигляді миттєвого воскресіння. У нас же немає такого енергетичного ресурсу, тому власне воскресіння ми робимо поступово, орган за органом, система за системою. Для цього практикуємо чисті думки, добрі слова, шляхетні вчинки.

У такий спосіб ми наслідуємо Сина Божого, славимо Творця, вдосконалюємо себе, одухотворюємо навколишній світ. Це і є сонячний, арійський шлях. Це і є практичне хрестиянство: «Бути хрестиянином — це, власне, не що інше, як наслідувати Ісуса Хреста у людській природі, в міру свого покликання», — пише св. Василій Великий. «Станьмо подібними до Хреста, бо Він став подібний до нас. Зробімося богами задля Нього, бо Він став людиною задля нас», — закликає св. Григорій Богослов. Хай Буде!

Якщо бажаєте відчути зцілюючу силу універсальних форм Живого Слова — дивіться Початковий 40-денний курс Живого Слова (інструкція, форми 1-4, цифрони, звукони).

Швидке оновлення досягається комплексним підходом. Читайте про це у статті Друзі і вороги Царства божого


В тему:
Живе Слово: спеціалізовані та універсальні форми
Свята простота
Олександр Філатович: «Завжди будь чистий, променистий!»
Чому саме «Живе Слово»?
Найбільший Українець
Практика Живого Слова
Коли радіє Всесвіт
Живе Слово: для тих, хто прагне більшого

Наші інтереси: 

Оздоровлюємось, омолоджуємось, досягаємо успіхів! 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи