Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 13
  • Переглядів: 14

Чому саме «Живе Слово»?

Категорія:

Технологія самозцілення українськими «цифронами, звуконами та інформосотами» стала базовою для формування нового українського етносу. Це вже ключовий елемент Арійського Стандарту. При цьому виникає природне запитання: «А чому сАме ЖС? Адже є багато інших ефективних систем самовдосконалення».

Відразу ж розставимо крапки над «і»: системне застосування нами технології «Живе Слово» не є проявом романтики, дитячого захоплення чи якогось там фанатизму. Ми ясно усвідомлюємо, що у світі є багато цікавого і корисного для саморозвитку. Зі всього цього розмаїття людина вибирає те, що їй найбільше підходить. І тут не може бути жодних обов’язкових стандартів. У випадку, коли кожен діє сам по собі і на власний розсуд, можна лише сказати «вільному воля!» і побажати успіхів.

Але в нас інший випадок. Радикально інший. Ми ставимо за мету не просто індивідуальне самозцілення людини, а формування нової людської спільноти – нового українського етносу, спроможного здійснити енергійний перехід до нової цивілізації. Це справа зовсім іншого рівня.

Уявіть собі, що ви полководець і створюєте свою армію. Ви залучаєте до неї сотні, тисячі чи навіть мільйони добровольців. Як зробити так, щоб ці неповторні, унікальні, неподібні один на одного яскраві особистості діяли злагоджено, солідарно, як єдиний живий організм?

Вочевидь, потрібні чинники, які будуть єдиними для всіх, а тому виступатимуть в ролі своєрідного «об’єднуючого каркасу». Наприклад, мова спілкування, стиль одягу, символіка, обряди. Можливо, найпоказовішим є приклад зі зброєю: ви не зможете ефективно її застосувати, якщо кожен буде воювати зі своєю «пушкою». Треба вибрати оптимальну зброю, яку ви можете самостійно виробляти, розвивати і вдосконалювати. Імпорт небажаний, найнадійніше користуватися своїм.

Одухотворена, вольова, розумна і здорова людина – це головна зброя в сьогоднішній боротьбі за творення кращого майбутнього. Щоб зробити її досконалішою, потрібно одночасно працювати на всіх трьох рівнях – світоглядно-вольовому, психічному і фізичному. Відповідно, потрібні прості, ефективні і придатні для масового застосування технології, що зміцнюють 1) дух, 2) душу і 3) плоть.

Почнемо з душі. Саме на неї головним чином спрямована технологія «Живе Слово», адже вона відновлює психіку людини та її біоенергетику (відновлення фізичного тіла є прямим наслідком відновлення душі). Водночас ця технологія створює сприятливі передумови для зміни світогляду людини, посилення її духовно-вольових якостей. Тобто «Живе Слово» діє на всіх трьох рівнях. Тому це оптимальна технологія для творення нового багатомільйонного українського етносу – просвіченого, з творчим мисленням і здоровим тілом.

В чому її головні переваги?

1. Це технологія наша, українська, а не китайська, індійська чи американська. Її створив український лікар і мислитель Олександр Володимирович Філатович. Вона грунтується на силі української мови. Ми її чимраз більше розуміємо і постійно розвиваємо. Її майбутнє залежить лише від нашої волі, а не від волі іноземних «гуру».

2. Вона проста для навчання і масового поширення. Для того, щоб навчити людину користуватися «Живим Словом», достатньо 15-20 хвилин.

3. Вона універсальна, тому що спрямована не на ліквідацію якоїсь хвороби, а на активізацію природного механізму самовідновлення, який є в душі кожної людини. Тому, при застосуванні достатніх зусиль, вона дозволяє відновити здоров’я людини практично з будь-якого стану. Все залежить від волі людини.

4. Окрім фізичного зцілення, застосування технології веде до поліпшення долі людини, що виражається в гармонізації стосунків з ближніми, позитивній зміні соціального оточення, вдалому одруженні, знаходженні цікавої роботи. Одним словом, відбувається перехід у вищий простір буття – див.: «Мамай на драконі».

5. Після здобуття початкового досвіду самозцілення-самооновлення, людина сама невимушено перетворюється на вчителя і може навчити цій технології будь-яку кількість бажаючих. Саме в такий спосіб Україною вже котиться хвиля очищення, оздоровлення і омолодження «Живим Словом».

6. Ця технологія не потребує грошей, медикаментів, обладнання, офісів тощо. Людина може бути гола і боса, але якщо вона має волю і знання, то спроможна стати повністю здоровою і здобути все, що їй потрібно для життя.

7. Застосування цієї технології веде до «українізації українців» – русифіковані українці повертаються до рідної мови. Водночас відбувається «арієзація українців», тобто перетворення їх на енергійну, сонячну, активно творчу, пасіонарну спільноту.

8. Технологія «Живе Слово», укорінена в багатотисячолітню українську традицію єднання людини з Творцем Всесвіту, – дозволяє долучатися до енергетики наших предків: мисливців на мамонтів кроманьйонської Борії та аріїв Трипільської цивілізації, кімерів і галлів, сколотів і сарматів, антів, русів і козаків. У «Добрій новині» обряд єднання з Творцем і оновлення Словом називається «хрещення Святим духом» – див. «Водою і вогнем».

9. Ця технологія також дозволяє захистити місцеві громади від проникнення ворожих агентів до її керівництва. Обов’язковою умовою входження до керівних органів українських громад має бути знання напам’ять базових текстів «Живого Слова». Для того, щоб їх запам’ятати, потрібно постійно здійснювати практику «Живого Слова». Людина ж, яка це робить, очищує свою психіку від злих намірів і перетворюється з ворога на друга. 

Якщо бажаєте відчути зцілюючу силу універсальних форм Живого Слова — пишіть на адресу ІМД Перехід-IV sensar @ meta.ua

Очевидно, що практика «Живого Слова» не заважає людині займатися будь-якими іншими практиками. Однак саме «Живе Слово» є об’єднуючою технологією, що надає багатомільйонній спільноті здатність до синхронних злагоджених дій та інтуїтивного розуміння один одного, формує сонячний психоенергетичний банк – арійський український егрегор.

Окрім «Живого Слова», спрямованого передусім на оздоровлення ПСИХІКИ, Арійський стандарт передбачає обов’язкове володіння ще двома практиками, спрямованими безпосередньо на духовно-вольове начало людини та її фізичне тіло.

Для відновлення правильного СВІТОГЛЯДУ І НЕЗЛАМНОЇ ВОЛІ корисно регулярно перечитувати «Добру новину Ісуса Хреста, сина Божого» (очищену від фарисейських вставок) і розмірковувати над нею. «Добра новина» – це потік абсолютно позитивної, надихаючої, оптимістичної інформації, яка впорядковує мислення і радує душу. В ній описані світоглядні, організаційні та обрядові засади нової Хрестової громади. Це послання кризовому людству, точна інструкція з Переходу на вищий рівень буття.

Для швидшого відновлення ФІЗИЧНОГО ТІЛА потрібно знати «5 тибетських вправ для оздоровлення і омолодження» (їх ще називають «Око відродження»). Подібно до «Живого Слова», ця система надзвичайно технологічна: її легко вивчити, її легко застосовувати, її легко передавати іншим. Вона добре узгоджується з «Доброю новиною» і «Живим словом», її можна практикувати де завгодно і коли завгодно - див.: «П’ять тибетських перлин для оздоровлення і омолодження».

Таким чином, в ролі «системоутворюючого каркасу» нового багатомільйонного українського етносу застосовуємо три головні чинника:

1) автентичний документ «Добра новина Ісус Хреста, сина Божого» – для зміцнення духовно-вольового начала;

2) технологію самовідновлення «Живе Слово» – для очищення психіки і формування потужної біоенергетики з наступним відновленням фізичного тіла;

3) технологію оздоровлення і омолодження «5 тибетських вправ» – для прискореного відновлення і гармонізації фізичного тіла.

Додаткова інформація у статті "Друзі і вороги Царства божого"

Наші інтереси: 

Розвиваємо власний магічний арсенал.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи