Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

За рік кількість міліонерів у Донецькій області офіційно зросла на третину

Світ:

Поліпшення життя вже сьогодні: кількість офіційних мільйонерів у Донецькій області зросла до 164 громадян, хоча ще рік тому їх нараховувалося 105, свідчать попередні результати кампанії по декларуванню доходів, отриманих громадянами у 2010 році.
Як сказано в повідомленні Державної податкової адміністрації у Донецькій області, серед вказаних громадян 98 є жителями Донецька, 46 - Маріуполя, 7 - Ясиноватої, 6 - Краматорська, по два з Горлівки і Константинівки, по одному з Дзержинська, Макіївки і Слов’янська.

Водночас, зазначають податківці, 120 осіб задекларували дохід від 1 млн. грн. до 5 млн. грн. і 44 - понад 5 млн. грн. Дохід понад 1 млн. грн. громадяни задекларували від отримання інвестиційного прибутку, наголошується у повідомленні.

"Сьогодні продовжується обробка звітності, але ми вже бачимо, що кількість мільйонерів у порівнянні з попереднім періодом в регіоні зросла. Це є наслідком економічного розвитку, який спостерігається в цілому по країні", - підкреслив глава ДПА у Донецькій області Ігор Усик.

Як раніше повідомлялося, заступник голови Державної Податкової Адміністрації Олександр Клименко заявив, що в Україні збільшилася кількість мільйонерів.

Нагадаємо, що в квітні середня заробітна плата підвищилася у порівнянні з березнем на 0,08%, або на 2 гривні до 2 533 грн. на місяць.


В тему:

Нова угода снайперів

Губернатор Донецької області Анатолій Близнюк придбав Mercedes за 700 тис. грн.

Сонячний аеростат, або Як позбутися паразитів

Пророцтво про Третій Гетьманат

Чому братва безумствує?

Де знайти нову еліту?

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи