Зображення користувача Прес-служба ILLARIA.
Прес-служба ILLARIA
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

ILLARIA

Категорія:

ILLARIA - молода українська співачка з грецьким корінням та ім’ям, яке означає «та, що несе світло». Сучасники вважають її новим вокальним феноменом української сцени. Вона здатна заворожувати містичними образами, чуттєвими піснями та дивовижним голосом, діапазон якого сягає трьох октав. Виконавська манера ILLARIA вирізняється високою емоційністю та еклектичністю, а унікальний тембр передає водночас архаїчну енергію землі та космічні ультразвукові вібрації. У своїй творчості співачка і композитор вишукано поєднує етнічну естетику із сучасними музичними тенденціями. А за любов до української лірики та народних пісень артистку часто називають «душею країни».

Зміст

illaria-illaria.mp3

ILLARIA - магістр музичного мистецтва Київського інституту музики ім. Глієра та володарка почесної премії Міністерства культури України «За особистий внесок у розвиток культури України». ЇЇ голосом озвучено багато вітчизняних та зарубіжних рекламних роликів, а її музику можна почути у кінострічках та театральних виставах.

Дитяче захоплення музикою ILLARIA перетворила у професійну діяльність та стиль життя. Вперше із сольним проектом співачка вийшла на сцену у 2007 році. А вже за три роки ILLARIA презентувала свій дебютний альбом «Вільна», до якого увійшло тринадцять авторських треків та дві українські народні пісні у власній інтерпретації. Співачка не тільки створила музичний матеріал для платівки, але й виступила її продюсером.

Разом з музикантами свого однойменного гурту ILLARIA співала на концертних майданчиках України, Польщі, Росії, Казахстану та Італії, взяла участь у масштабних міжнародних фестивалях, серед яких «Мазепа-Фест», «Тарас Бульба», «ГогольFest», «Трипільське коло», «fourЭ», «Країна мрій», «Східний базар», «Crimea music fest»…  

У 2011 році  ILLARIA зі своїм гуртом виборола першу премію на XII Всеукраїнському фестивалі «Червона рута» у номінації «експериментальна музика». Але справжній успіх прийшов до співачки під час участі у телевізійному вокальному шоу «Голос країни. Нова історія» на телеканалі «1+1». ILLARIA стала півфіналісткою та однією з найяскравіших конкурсанток  другого сезону проекту. Поради музичного тренера Олега Скрипки та продюсера шоу Костянтина Меладзе допомогли співачці ще потужніше продемонструвати свій самобутній талант, завдяки чому ILLARIA одразу здобула як безцінну любов глядачів, так і визнання музичних критиків і колег по сцені.

Нещодавно ILLARIA разом зі своєю командою гучно відсвяткувала перший, п’ятирічний творчий ювілей, а на телевізійних екранах з’явився довгоочікуваний дебютний кліп співачки на пісню «Ангел світла», режисером якого виступив Дмитро Перетрутов:

У найближчих планах ILLARIA - концертний тур містами України та випуск двох повноформатних платівок: диску з новими авторськими композиціями та збірки оригінальних кавер-версій українських народних пісень. Також, спільно з Ярославом Джусем, ведеться робота над альбомом обрядових народних пісень річного кола.

Новини та творчі здобутки ви також можете черпати з оф.сторікок ILLARIA:
Off.site FaceBook Vkontakte YouTube

 

Увага!

Плануєтсья бесіда репортера Народного Оглядача зі співачкою. Читачі НО можуть задати запитання Ілларії - пишіть їх в коментарях до статті. При наявності достатньої кількості запитань, ми запросимо співачку на бесіду... Найкращі запитання будуть винагороджені подарунками від співачки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи