Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Львівщина проведе фестиваль про УПА, який хотів ліквідувати Табачник

Категорія:

«У листопаді-грудні 2010 року за фінансової підтримки головного управління освіти і науки Львівської ОДА у всіх загальноосвітніх навчальних закладах області проходитиме ХІ дитячо-юнацький фестиваль мистецтв «Сурми звитяги»», – повідомив начальник головного управління освіти і науки Львівської ОДА Михайло Брегін.
(клацайте на фото, щоб збільшити)


Марш слави УПА, Львів, 11.10.2009

Він також повідомив, що у навчальному році 2010-2011 з метою національно-патріотичного виховання учнів загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів буде проведено військово-патріотичну гру Українського козацтва „Сокіл” („Джура”), дитячо-юнацький фестиваль мистецтв „Сурми звитяги”, національно-патріотичну акцію „Свято Героїв”, військово-спортивний молодіжно-юнацький відпочинковий табір «Галицький щит» (спільно з управлінням у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації). В обласному бюджеті передбачено кошти на проведення цих заходів.

Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі Львівської ОДА, напрям „Національно-патріотичне виховання” Львівської обласної програми розвитку освітньої галузі на 2009-2012 роки, затвердженої Львівською обласною державною адміністрацією та Львівською обласною радою, визнаний пріоритетним у виховній роботі навчальних закладів Львівщини.

«Хочу наголосити, що розпорядження Кабінету Міністрів України від 27.08.2010 р. № 1718 - р. «Деякі питання військово-патріотичного виховання учнів загальноосвітніх навчальних закладів” (п.4) – „Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям сприяти залученню учнів загальноосвітніх навчальних закладів до проведення Всеукраїнської військово-патріотичної спортивної гри „Зірниця”, має рекомендаційний характер», – додав М. Брегін.

Нагадаємо, міністр освіти та науки Дмитро Табачник висловив намір замінити львівський фестиваль "Сурми звитяги", присвячений, зокрема, популяризації теми Української повстанської армії (УПА), військово-патріотичною грою "Зірниця", створеною радянськими піонерами.


В тему:

Відповідь на молитву (відео)

Україна. Друга світова. Тільки цифри

Війна і мир

У Криму діяла УПА

Нюрнберзький процес – це не суд Божий

22 червня 1941 року – початок Великої Вітчизняної брехні

Марш величі духу у Львові

Вони хотіли волі (пам’яті дивізії СС Галичина)

Спогади єврейки про перебування в лавах УПА

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи